Ζούμε σε καθεστώς χούντας

 

Τρόμος, χάος και εξαθλίωση,

τα όπλα της σημερινής χούντας

Τα τελευταία γεγονότα επιβεβαιώνουν τους φόβους όλων μας που εδώ και μήνες καταγγέλλαμε την φασίζουσα ροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου και στη συνέχεια της τοποθετημένης κυβέρνησης Παπαδήμου. Οι κυβερνώντες δεν ρέπουν πλέον, αλλά έχουν μονιμοποιήσει τακτικές και πρακτικές που παραβιάζουν το Σύνταγμα, ενώ οι ίδιοι αποφασίζουν παρά και κατά των όσων το Σύνταγμα της χώρας επιτάσσει.

 

Η Ελλάδα βρίσκεται, πλέον, υπό καθεστώς μίας πολιτικο-οικονομικής χούντας, τα φερέφωνα της οποίας δεν διστάζουν να αναγγέλλουν μέτρα κατά της ασφάλειας και της ζωής των Ελλήνων πολιτών. Οι πράξεις τους επιβεβαιώνουν την ανομία τους, αφού προχωρούν σε επίδειξη δύναμης ισχύος την 25η Μαρτίου, αλλά έντρομοι διέταξαν να φυλάσσονται από χιλιάδες αστυνομικούς, ενώ πληροφορίες φέρουν και ακροβολισμό ελεύθερων σκοπευτών που θα στοχεύουν στο πλήθος των πολιτών!!!

Η τραγική κατάληξη των υποποδίων της Γερμανίας, των τραπεζιτών, των διεθνών τοκογλύφων, των οικονομικών τρομοκρατών, δεν θεωρείται πλέον απλά δεδομένη, αλλά τίθεται θέμα χρονικού προσδιορισμού της πτώσης του καθεστώτος που σήμερα εργάζεται με μέθοδο και υπό τις εντολές ξένων δυνάμεων, ενώ καταδυναστεύει και ξεπουλά την χώρα και τους πολίτες της. Γνωρίζουν οι υπηρέτες και εκφραστές του σύγχρονου φασισμού πως το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο και καταβάλλουν μέγιστες προσπάθειες να αναβάλλουν τις άκρως δυσάρεστες για τους ίδιους εξελίξεις.

Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται η χώρα μας να βιώσει μοναδικές και χωρίς προηγούμενο ιστορικές πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις. Η λαθροκυβέρνηση του συμπτυγμένου ένοχου πολιτικού συστήματος προωθεί την επιβολή της απόλυτης αστυνομοκρατίας, ενώ η ατιμωρησία των εγκληματιών «θεσμοθετήθηκε» με το νέο ποινικό κώδικα. Οι επιπτώσεις της κυβερνητικής επιλογής που επιφέρουν συντομότατα την πτώχευση των πολιτών προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι «δάνειες» - κατοχικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας και χάους, μέσα από το οποίο οι κυβερνώντες ευελπιστούν να παρατείνουν την διαμονή τους στην εξουσία.

Η Νέα Ελλάδα, ως κόμμα πολιτών, Ελλήνων και πατριωτών, καλεί τους Έλληνες πολίτες να αναλογιστούν την ευθύνη της επιδεικνυόμενης ανοχής στη χούντα των Παπαδήμου – Βενιζέλου και Σαμαρά, οι οποίοι έχουν συνταχθεί κατά της χώρας και χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να ικανοποιήσουν τις «ανάγκες» των κατοχικών δυνάμεων, «φίλων» και «εταίρων», έχοντας ταυτόχρονα συναινέσει στην κατάργηση της χώρας και στην μετατροπή της σε επιχείρηση υπό καθεστώς διάλυσης – πτώχευσης. Δυστυχώς, αυτή η χούντα δεν θα πέσει εάν δεν την ρίξουμε εμείς. Κανένας δεν πρόκειται να μας απελευθερώσει εάν δεν αγωνιστούμε εμείς για να αποκτήσουμε την ελευθερία και τα δικαιώματά μας.

Μπορούν, αλήθεια, οι λαθροκυβερνώντες να απαντήσουν, πώς λέγεται το πολίτευμα της χώρας…

Όταν Για να περπατήσουν οι πολιτικοί στους δρόμους της χώρας τους, γίνεται μόνο με συνοδεία αστυνομικών;

Όταν Οι πολίτες της τρομοκρατούνται συνεχώς από τους κυβερνώντες;

Όταν Οι πολίτες της αντιμετωπίζονται ως τρομοκράτες;

Όταν Οι ίδιοι γνωρίζοντας ότι είναι ανεπιθύμητοι από το λαό επιστρατεύουν το σύνολο σχεδόν της αστυνομίας (και πιθανόν του στρατού αργότερα) για να κάτσουν σε καρέκλες που δεν τους ανήκουν;

Όταν Οι πολίτες της εκφοβίζονται συνεχώς με τη χρήση αθέμιτων μέσων για τη διατήρηση της διεφθαρμένης εξουσίας τους;

Όταν Περιορίζονται σημαντικά τα ατομικά δικαιώματα και η προσωπική ελευθερία των πολιτών;

Όταν Δεν επιτρέπεται στο λαό της να διαδηλώσει και να διαφωνήσει δημόσια και κατασυκοφαντείται;

Όταν Οι πολιτικοί κατασπαταλούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι δημόσιο χρήμα και εμπλέκονται σε αμέτρητες περιπτώσεις σκανδάλων, χρηματισμού και ευνοιοκρατίας;

Όταν Οι πολιτικοί της απαιτούν από τον εξαθλιωμένο λαό να τους χειροκροτεί, αλαλάζοντες «Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν»;

Είμαστε βέβαιοι πως αν τους αφήσουμε λίγο ακόμη θα φτάσουμε στο σημείο να φτιάξουν λίστες επιτρέποντας την είσοδο στην Πόλη (Αθήνα) μόνο στους «προσκυνημένους», όπως συνέβη στην Τυραννία των τριάκοντα που επιβλήθηκε στην Αθήνα το 404 π.Χ. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά όχι μόνο για εμάς αλλά και για αυτούς.

Ήρθε επιτέλους ο καιρός εμείς, οι πολίτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όπως μας επιβάλει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος. Το μόνο χρέος που έχουμε, είναι απέναντι στην ιστορία, στους προγόνους και τους απογόνους μας. Η πατρίδα μας καλεί, η Νέα Ελλάδα μας περιμένει…

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top