Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

eoples dinamis

 

Τιμή και δόξα πρέπει σ’ αυτούς που όρισαν να φυλάνε στη ζωή τους Θερμοπύλες, ποτέ από το χρέος μη κινούντες.

Αυτοί είναι οι γυναίκες και οι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας. Φυλάνε τις Θερμοπύλες της Ελλάδας και του ελληνισμού.

Το μνημόνιο 3 υπονομεύει το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

 

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ σε απάντηση των κυβερνητικών αθλιοτήτων σε βάρος των ενόπλων δυνάμεων και των υπηρετούντων σε αυτές, σε σχέση με τα μισθολόγιά τους, τη μείωση των μαθητών στις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές, την υποβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης και εκπαίδευσης, καθώς και την σημαντική μείωση των αμυντικών δαπανών, με συνέπεια την υποβάθμιση της ψυχολογίας τους, της αξιοπρέπειάς τους και του αξιόμαχού των.


Προειδοποιεί

Δεν νομιμοποιήστε και δεν δικαιούστε να πάρετε κανένα μέτρο σε βάρος του Λαού. Είστε η κυβέρνηση της φτώχειας, της ντροπής και της υποτέλειας. Είστε πουλημένοι και ξεπουλάτε τη χώρα.

Εκπροσωπείτε το 30% του 60% του Λαού που ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, δηλαδή το 18% του συνολικού πληθυσμού. Αν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας και μάλιστα αυξημένης με δημοψήφισμα, οποιαδήποτε ενέργειά σας θεωρείται παράνομη και αντισυνταγματική και θα λογοδοτήσετε ενώπιον του Λαού.

Σας ενημερώνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τίποτα δεν παραγράφετε. Δεν αναγνωρίζουμε καμιά κυβερνητική πράξη, νόμο, υπουργική απόφαση, προεδρικό διάταγμα ή οποιαδήποτε νομοθετική πράξη κ.λ.π. από τις 4/10/2009 που είναι σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας.

Είστε πολιτικοί απατεώνες. Εξαπατήσατε τον Λαό προεκλογικά και τώρα τον οδηγείτε σε εθνικό ολοκαύτωμα. Η λεηλασία του Λαού και η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας δεν είναι πολιτική, πολλώ μάλλον αναπτυξιακή πολιτική κύριε Σαμαρά. Αυτό είναι πολιτική αλητεία, τυχοδιωκτισμός και εθνική προδοσία για την οποία σύντομα θα σας εγκαλέσει ο ελληνικός Λαός. Είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι. Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ.

Αυτοσχεδιάζετε χωρίς πρόγραμμα, χωρίς εθνική στρατηγική, εκτελείτε εντολές ξένων κέντρων εξουσίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ να αποφασίσουμε τώρα. Ή θα πέσει η ΕΛΛΑΔΑ, ή θα πέσει η συγκυβέρνηση.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ σας περιμένει όλους.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ τιμά τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας καθώς και τους μαθητές όλων των στρατιωτικών παραγωγικών σχολών και θα αποκαταστήσει κάθε απώλεια που έχουν υποστεί. Τους θεωρεί βασικό πυλώνα της δημιουργίας της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ζήτωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top