Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί τους Έλληνες στο δρόμο του χρέους και του καθήκοντος

simea me

 

Οι Έλληνες παραμένουν μέχρι και σήμερα αμετανόητα δέσμιοι μιας ξεπερασμένης κομματικής λογικής συμπεριφοράς, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα και ο λαός χρειάζονται κάτι καινούργιο περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης.

 

Η πλειοψηφία των Ελλήνων συνεχίζει να λειτουργεί με συντεχνιακή λογική και με γνώμονα το δικό της συμφέρον και όχι το κοινό καλό. Το εγώ πάνω από το εμείς και πάνω από το συμφέρον της πατρίδας. Εάν δεν αλλάξει άμεσα αυτό έρχονται ημέρες δύσκολες και για το λαό και για την Ελλάδα μας.

Εμείς προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ελάτε πριν είναι αργά…

Περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν…

Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει και για ότι θα συμβεί στο λαό και στην πατρίδα μας.

Δεν μας φταίνε οι άλλοι για τη σημερινή μας κατάντια. Οι ευθύνες είναι όλες δικές μας. Φταίνε οι επιλογές που κάναμε και κάνουμε. Φταίμε μόνο εμείς για όλα όσα συμβαίνουν. Ας αναλάβουμε επιτέλους τις ευθύνες μας.

Μετά από τρία χρόνια κατάρρευσης και εξαθλίωσης, όλα δείχνουν ότι κανείς δεν έχει καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ. Χειροκροτάτε και επιβραβεύετε τους επίορκους, τα λαμόγια και τους προδότες. Αυτό θα καταγραφεί στην ιστορία ως γεγονός που χρήζει ανάλυσης από ειδικούς επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων.

Εμείς είμαστε στις Θερμοπύλες και θα δώσουμε τα πάντα, πιστοί στο ιερό καθήκον για την τιμή και την υπεράσπιση της πατρίδας. Περιμένουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τα παιδιά του Αλέξανδρου και τα εγγόνια του Ρήγα και του Κολοκοτρώνη, έτοιμοι αν χρειαστεί να γράψουμε οι Έλληνες μαζί με το αίμα μας ‘Ελλάδα σ’ αγαπώ’. Οι εθνικοί ήρωες μας δείχνουν το δρόμο του χρέους και του καθήκοντος.

Πείτε ΟΧΙ στην κοινωνία της σακούλας, της ελεημοσύνης και της ζητιανιάς.

Δεν αρμόζει μωρέ αυτό σε πραγματικούς Έλληνες!!! Δηλώστε παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο που μας καλεί η Ελλάδα μας αποδεικνύοντας ότι είμαστε πραγματικοί Έλληνες και δεν γράφτηκε κατά λάθος στις ταυτότητές μας. Με έργα, με πράξεις, με αγώνες και όχι με λόγια στα καφενεία. Η Ελλάδα δεν μας χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ. Εμείς οφείλουμε τα ΠΑΝΤΑ στην πατρίδα μας.

Οι ήρωες και οι μάρτυρες δεν είναι κειμήλια ξεχασμένα. Μας οδηγούν να γράψουμε ένα νέο ‘21.

Πάνω από όλους και όλα η Ελλάδα.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

Ηλίας Μαρκόπουλος

Πρόεδρος του κινήματος Ελλήνων Πολιτών ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Go to top