Έτος εφιάλτης για τους Έλληνες το 2013

2013

Ο αργός θάνατος του Λαού και η πλήρη παράδοση της χώρας ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
 

Η χειρότερη χρονιά της δήθεν μεταπολίτευσης και των πολιτικών απατεώνων που επί 38 χρόνια κοροϊδεύουν το Λαό και ξεπουλούν την Πατρίδα θα είναι για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες το 2013. Το σύνολο των δεικτών της οικονομίας όπως και τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων σε πλήρη κατάρρευση. Το κοινωνικό κράτος σε κατάργηση. Έρχονται ημέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια μαύρα και δύσκολα.

 

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΖΗΤΙΑΝΙΑ, ΣΥΣΣΙΤΙΑ και ΣΑΚΚΟΥΛΑ.

Οι αριθμοί είναι ανελέητοι. Οτιδήποτε άλλο ακούτε, σας λένε, διαβάζετε ή σας υπόσχονται είναι ψέμα που εξυπηρετεί μόνο σκοπιμότητες σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας. Το ΑΕΠ σε κατακρήμνιση όπως και ο προϋπολογισμός σε πραγματικά αλλά και ονομαστικά νούμερα. Μισθοί και συντάξεις μειώθηκαν την τελευταία τριετία σε ποσοστό 50% και έπεται συνέχεια. Δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έκλεισαν. Η δηλωμένη ανεργία περίπου στο 35% και μαζί με την αδήλωτη αγγίζει και ξεπερνάει το 50%.

Στους νέους και τις γυναίκες το ποσοστό αυτό αγγίζει το 65% με αυξητική τάση. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν πρόκειται να εργαστούν ποτέ στη ζωή τους. Σε ένα τέτοιο οικονομικό περιβάλλον δεν είναι ποτέ δυνατόν να δημιουργηθούν δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας, όσοι περίπου είναι οι πραγματικά άνεργοι σήμερα στη χώρα. Οι επενδύσεις; Θα παραμείνουν όνειρο θερινής νυκτός, διότι κανείς σοβαρός επενδυτής δεν επενδύει σε ένα τέτοιο ρευστό οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό σύστημα, χωρίς συγκεκριμένους κανόνες.

Οι κυβερνήσεις ψηφίζουν περισσότερα από δέκα φορολογικά νομοσχέδια και ασφαλιστικό σύστημα κάθε χρόνο.

Στα ασφαλιστικά ταμεία μετά από τη λεηλασία από όλες τις κυβερνήσεις, της ληστο - μεταπολίτευσης με τη συμμετοχή, την συναίνεση και την συνενοχή των συνδικαΛΗΣΤΩΝ, αλλά και το κούρεμα των ομολόγων που επέβαλαν, έδωσαν την χαριστική βολή. Όλα τα ασφαλιστικά ταμεία βρίσκονται σήμερα σε πλήρη διάλυση, με συνέπεια τη συνέχιση της μείωσης των παροχών υγείας και των συντάξεων για πολλά ακόμα χρόνια.

Ο συνδυασμός της συνεχούς αύξησης της ανεργίας και της συνεχούς μείωσης των αποδοχών οδηγούν μετά βεβαιότητος σε συντάξεις (επίδομα) ΠΕΙΝΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ

Αν δεν ξυπνήσετε τώρα έρχονται μαύρα χρόνια που θα σας βρουν κοιμισμένους. Η νύχτα που έρχεται θα είναι μεγάλη.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Είμαστε υπεύθυνοι και άξιοι των επιλογών μας.

ΕΜΕΙΣ η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑμε όσους έχουν μέσα τους τη φλόγα, την αγάπη και κυκλοφορεί στο αίμα τους η Ελλάδα, θα συμπαραταχθούμε στις Θερμοπύλες και οι βάρβαροι δεν θα περάσουν.

Στους άλλους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ επιβεβαιώνοντας ότι μαζί τα φάγανε…

Δικαιολογίες τέλος…

Η παθητική αυτή στάση δηλώνει την συνενοχή όσων συνεχίζουν με την ανοχή  τους να τους στηρίζουν, γιατί ελπίζουν ότι θα έρθουν πάλι οι ημέρες της ρεμούλας, της αρπαχτής, των επιδοτήσεων, των διορισμών στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα με τεράστιες αμοιβές, χωρίς να δουλεύουν, με συντάξεις μαϊμού, με δανεικά και αγύριστα, με την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι στις δόξες τους.

ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ…

 

Go to top