ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η χώρα κι η οικονομία βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει παρά μόνο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Η κυβέρνηση είναι ένα απίστευτο παιχνίδι της διεθνούς και ντόπιας διαπλοκής και των τραπεζιτών για να ελέγξουν την χώρα, τον δημόσιο πλούτο και να βάλουν τον λαό στη γωνία για πάντα.

Δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευτούμε ούτε ΑΥΤΗ την κυβέρνηση, ούτε τα πολιτικά κόμματα της ψευδεπίγραφης μεταπολίτευσης. Αυτή η δραματική έλλειψη εμπιστοσύνης είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Η χώρα και ο λαός βιώνουν τους καταστρεπτικότερους μήνες των τελευταίων 100 ετών. Οι μήνες αυτοί κατέρριψαν μύθους, έριξαν προσωπεία, έβγαλαν μάσκες, αποκάλυψαν το μέγεθος των εγκληματικών ενεργειών των κυβερνήσεων της «μεταπολίτευσης».

Οι πράξεις και παραλείψεις τους μόνο ως εθνική προδοσία μπορούν να χαρακτηριστούν. Οδήγησαν την οικονομία στη χρεοκοπία, το λαό στη φτώχεια και το διασυρμό και την χώρα σε εθνική ταπείνωση και καταστροφή.

Αν ΕΜΕΙΣ, οι απλοί πολίτες, δεν αναλάβουμε την ευθύνη αλλαγής πορείας και αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, η εθνική καταστροφή του 1922 θα φαντάζει το καλύτερο δυνατό σενάριο για τη χώρα.

Διότι αυτό που θα συμβεί θα είναι πολύ χειρότερο. Παρά τις αιματηρές θυσίες του λαού, το χρέος θα συνεχίσει να μεγαλώνει και η χώρα να μικραίνει!

Την ελεύθερη πτώση της χώρας μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να την σταματήσουμε. Αλλαγή τώρα του πολιτικού σκηνικού πριν είναι αργά. Οι μετάνοιες και τα δάκρυα εκ των υστέρων δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα. Οι συνέπειες της ακολουθούμενης πολιτικής θα είναι οδυνηρές και καταστροφικές για το λαό και την πατρίδα για πολλές δεκαετίες.

Η χρεοκοπία είναι γεγονός! Την πληρώνει ο λαός. Τα περί αντιθέτου είναι όπως λέει ο λαός ‘παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του’. Θα τους αφήσουμε να τα ξεπουλήσουν όλα; Να υποθηκεύσουν την χώρα για πάντα;

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι λαοί απαντούν στην κρίση, σαρώνοντας τους ανίκανους, ανεπαρκείς επαγγελματίες πολιτικούς της ρεμούλας, της μίζας και της προστάντζας και κάνουν μια νέα αρχή. Εμείς τι κάνουμε για την πατρίδα μας, για τα παιδιά μας; Θα αφήσουμε τους εντολοδόχους του παγκόσμιου κατεστημένου να τα διαλύσουν και να τα ξεπουλήσουν όλα;

Ήδη έχουν παραιτηθεί αμετάκλητα και άνευ όρων και έχουν παραδώσει με υπογραφή την εθνική κυριαρχία σε ξένα κέντρα εξουσίας και ολόκληρη τη δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους. Τι άλλο περιμένουμε;

Σε αυτή την κατάσταση ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ πρέπει να δώσει τη λύση πριν την ολοκληρωτική καταστροφή και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν ΤΩΡΑ. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας και του λαού στην ελεύθερη πτώση.
Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή.

Ο Ελληνισμός ζει τις δραματικότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας του. Ελάτε να προλάβουμε τη χώρα ζωντανή, έστω και την τελευταία στιγμή από την πλήρη καταστροφή!

Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το παρόν ΟΛΟΙ. Τα ψέματα τελείωσαν.

Η εικονική πραγματικότητα των 38 χρόνων της δήθεν μεταπολίτευσης έγινε εφιάλτης και οι εφιάλτες που την δημιούργησαν μεθοδευμένα και κατ’ εντολήν, παραδίδουν τη χώρα και τις νέες γενιές άνευ όρων στους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους και τους νονούς του ντόπιου και παγκόσμιου κεφαλαίου. Θα το δεχθούμε;

Παρέδωσαν την διακυβέρνηση της χώρας σε ξένα κέντρα εξουσίας και σε υπαλλήλους εντολοδόχους των πολυεθνικών εταιριών.
Το φιλότιμό μας, η αξιοπρέπειά μας, η λεβεντιά μας και κυρίως η αγάπη μας για την Ελλάδα θα το ανεχθεί;

Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ!!! Όπως έκαναν όταν χρειαζόταν οι πρόγονοί μας.

Ελάτε μαζί μας τώρα. Εμείς, εσείς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Γιατί και περισσότερα προσόντα έχουμε από αυτούς σε τίτλους και κοινωνικούς αγώνες, αλλά και γιατί μεγαλώσαμε σε φτωχογειτονιές, ζυμωθήκαμε με τον καημό και τον πόνο του εργάτη και αποδείξαμε στη ζωή ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς σε όλα. Δεν προσκυνήσαμε, δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε. Σταθήκαμε όρθιοι. Το μόνο ότι εμείς έχουμε γονείς εργάτες, αγρότες, αγωγιάτες, υπαλλήλους, μικρομεσαίους και όχι κληρονομικώ δικαίω αξιωματούχους.

Αδέλφια!
Αφεντικά στη χώρα αυτή είμαστε εμείς, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι οι δοσίλογοι του πολιτικού κατεστημένου και εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων.

Ελάτε να τα αλλάξουμε όλα τώρα! Μαζί μπορούμε και ξέρουμε!
Γιατί έχουμε δουλέψει, γιατί έχουμε μείνει άνεργοι, γιατί έχουμε ιδρώσει, γιατί έχουμε πεινάσει, ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Τέλος τα ψέματα, τέλος οι αυταπάτες!
Οι διαπλεκόμενοι πολιτικάντηδες, οι νονοί και τα λαμόγια, μια ζωή μας κοροϊδεύουν και λεηλατούν τη χώρα. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Ήρθε η ώρα των Ελλήνων πολιτών. Του Ελληνικού Λαού. Ήρθε η ώρα της Ελλάδας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! Μια Ελλάδα που θα ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ!

Η ολιγωρία, η αδιαφορία και η σύμπλευση με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο των δήθεν και της δήθεν μεταπολίτευσης, αποτελεί συνενοχή και στις παρούσες στιγμές ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Ελάτε μαζί μας. Δεν είμαστε άγνωστοι, είμαστε κάποιοι από εσάς. Είμαστε σαν και σας. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει σε όλους μας!
Μαζί θα αποφασίζουμε για ΟΛΑ, είναι δυνατό και έτσι θα γίνεται!
Εμείς ΟΛΟΙ είμαστε τα αφεντικά σε αυτό τον τόπο και μόνον εμείς!

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε όλα τα όργανα του κινήματος. Διαλέξτε μετερίζι. Και όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα, με μπροστάρηδες τους νέους, για να βάλουμε στις προσεχείς εκλογές την υπογραφή μας στην ληξιαρχική πράξη θανάτου στα λαμόγια, τους μιζαδόρους και τους προδότες του ΛΑΟΥ, και θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αξίζει!
Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ.

Με πράξεις και όχι με λόγια. Στο χέρι μας είναι. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..
Έχουμε το όραμα, έχουμε και το πρόγραμμα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ όπως την θέλουμε εμείς οι Έλληνες. Μια Ελλάδα που να ανήκει στο λαό της και να αγκαλιάζει τα παιδιά της.

Είναι ώρες ευθύνης και ο καθένας ας αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί. Εάν δεν αντιδράσουμε τώρα σε λίγο θα είναι αργά και θα έχουμε υπογράψει την ληξιαρχική πράξη "θανάτου" μας και την διάλυση της χώρας.

Η μη συμμετοχή στη συνολική προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας θεωρείται συνενοχή.

Τώρα είναι η ώρα της δικής σας απόφασης για το ποιά Ελλάδα θέλουμε. Τα παραμύθια του Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3…. Και περί ανάπτυξης δεν τα πιστεύουν πλέον ούτε τα μικρά παιδιά. Πρόκειται για πολιτικούς απατεώνες οι οποίοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα, εξαπατούν το λαό με υποσχέσεις, υποκλέπτουν τη ψήφο του, αλλοιώνουν τη θέλησή του και τον οδηγούν στην εξαθλίωση και την καταστροφή.
Για αυτούς πάνω από όλα η καρέκλα, η εξουσία και το χρήμα.
Για μας πάνω από όλα και όλους η ΕΛΛΑΔΑ.

Εμείς μπορούμε, είμαστε εσείς και όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι και αν χρειαστεί να γράψουμε το Ελλάδα σ’ αγαπώ και με το αίμα μας. Για μας ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

 

 


Έλληνες! Ήρθε η ώρα! Ήρθε η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Go to top