ΟΧΙ

oxi

Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις και την απροκάλυπτη επίθεση της Γερμανικής κυβέρνησης  στο έθνος των Ελλήνων, ήρθε η ώρα οι Έλληνες να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά το ΟΧΙ του 40.

Ηγέτες προδότες οδηγούν το έθνος σε εξαφάνιση και τους Έλληνες σε πλήρη εξαθλίωση. Εντολοδόχοι σκοτεινών κέντρων εξουσίας μας οδηγούν σε υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους.

 

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑκαλεί τους Έλληνες απανταχού της γης σε εθνικό συναγερμό. Ο ελληνισμός και η Ελλάδα βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να πράξουν το καθήκον τους προς την Πατρίδα.

Δεν πρόκειται να χαθούμε αν βγούμε από το ευρώ. Το πιο σημαντικό είναι να βγουν από τη μέση οι πολιτικοί απατεώνες που οδηγούν Ελλάδα και Κύπρο στην καταστροφή.

Εμείς λέμε ΝΑΙ  μόνο σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που να μας αντιμετωπίζει ως ισότιμους εταίρους και όχι ως πειραματόζωα, παρίες και χωματερή για τα σκουπίδια της.

Λέμε ΝΑΙ σε μια Ευρώπη λαών κυρίαρχων και όχι κυριαρχούμενων.

Δεν αναγνωρίζουμε καμιά υπογραφή, κανένα μνημόνιο, κανένα μεσοπρόθεσμο γιατί είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και υπογράφηκαν χωρίς την θέληση του Ελληνικού Λαού.

Δεν αναγνωρίζουμε την ύπαρξη  του κατασκευασμένου χρέους που δημιουργήθηκε με σκοπό να υποδουλώσει τον υπερήφανο ελληνικό λαό.

Προτείνουμε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε να εκφράσει ο λαός την άποψή του για τα όσα δραματικά συμβαίνουν τον τελευταία καιρό και για τα όσα καταστροφικά έρχονται.

Go to top