Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ’21 ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

nea ellada

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

«Την πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω…»

 

Εμείς οι Έλληνες δεν ξεχνούμε

Τιμή και δόξα και εθνική ευγνωμοσύνη πρέπει σε αυτούς που όρισαν να φυλάνε στη ζωή τους τις Θερμοπύλες της Ελλάδας και του Ελληνισμού ποτέ από το χρέος μη κινούντες, αψηφώντας το όποιο κόστος.

 

Οι εθνικοί ήρωες μας δείχνουν τον δρόμο του χρέους και του καθήκοντος. Οι ήρωες και οι μάρτυρες των εθνικών αγώνων δεν είναι κειμήλια ξεχασμένα. Μας οδηγούν να γράψουμε ένα νέο εικοσιένα.

Τις ημέρες αυτές η σκέψη μας στρέφεται με ευγνωμοσύνη στους ηρωικούς αγωνιστές όλων των εθνικών αγώνων. Τους υπέροχους αυτούς δοκιμαστές οι οποίοι διαφύλαξαν με τη ζωή τους την κοινωνική διαθήκη προαιώνιων αγώνων του ελληνικού έθνους, αγωνιζόμενοι για την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία.

Σήμερα προσερχόμεθα  ενώπιον τους γονυκλινείς με ευλάβεια όλες οι γενιές των Ελλήνων, προσκυνητές των ιερών αγώνων του έθνους, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι τίποτα ιερότερο δεν υπάρχει πάνω από την Πατρίδα.

Το πατριωτικό κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, το κίνημα των Νεοελλήνων τιμώντας τις παρακαταθήκες των αγωνιστών του έθνους θα πράξει το καθήκον του προς το λαό και την Πατρίδα με συνέπεια και ευθύνη και δηλώνουμε παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο για την Ελλάδα μας!

Η γενοκτονία του ελληνισμού που επιχειρήθηκε τότε και επιχειρείτε και σήμερα κρατά στην καρδιά μας αναμμένη τη φωτιά με την ελπίδα ότι η ώρα δεν θα αργήσει ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ  Η ΩΡΑ!!

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί όλους τους Έλληνες σε εθνική συμπαράταξη για να πετύχουμε τους εθνικούς στόχους. Το όνειρο για την επανένωση των εδαφών που κατοικούνταν από αρχαιοτάτων χρόνων από Έλληνες είναι ζωντανό και επιτεύξιμο.

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την πυρπόληση της Σμύρνης, τις σφαγές, τις λεηλασίες, τις βιαιότητες και τις φρικαλεότητες σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Κύπρου. Είναι και θα μείνουν ζωντανές στις ψυχές μας παρακαταθήκη χρέους απέναντι στους ιερούς αγωνιστές του έθνους, απέναντι στους δολοφόνους τους. Η γενοκτονία του Ελληνισμού στα μέρη αυτά κρατά αναμμένη στην καρδιά μας τη φωτιά με την ελπίδα ότι η ώρα δεν θα αργήσει…

Ο πόνος μας δεν λέγεται και ο καημός μας δεν περιγράφεται. Ο Πόντος, η Βόρεια Ήπειρος, η Ανατολική Θράκη, η Κωνσταντινούπολη, η Ίμβρος και η Τένεδος, η Μικρασία, η Κύπρος θα παραμείνουν αιώνια σύμβολα και κοιτίδες του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού. Ας κρατήσουμε με την ψυχή μας πλημμυρισμένη από Ελλάδα στην καρδιά μας τη φωτιά…

Οι καιροί αλλάζουν, οι ευκαιρίες έρχονται και δεν πρέπει να μας βρουν ανέτοιμους ούτε αναποφάσιστους, για να μη φανούμε ακόμη μια φορά κατώτεροι των προγόνων μας και των περιστάσεων.

Τα μέρη αυτά είναι κομμάτια της ψυχής μας και η ψυχή μας είναι η Ελλάδα. Με συντριβή αγκαλιάζουμε με το μυαλό μας τα θύματα της τουρκική θηριωδίας, της ελληνικής τραγωδίας και αποδίδουμε φόρο τιμής σε όσους έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Σε αυτούς που δολοφονήθηκαν επειδή ήταν… Έλληνες.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ένα γνήσιο ελληνικό πατριωτικό κίνημα σας καλεί να δηλώσετε παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο για τη σωτηρία της πατρίδας. Είμαστε βέβαιοι και μπορούμε τα όνειρα γενεών να τα κάνουμε πραγματικότητα. Το χρωστάμε στους ηρωικούς αγωνιστές των εθνικών αγώνων και στην Ελλάδα μας.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ σας περιμένει. Ελάτε να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.

ΖΗΤΩ οι ηρωικοί αγωνιστές των ιερών εθνικών αγώνων.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Go to top