ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - Δεν συμμετέχουμε στην εξαπάτηση του Λαού

bouli

 

Σε κοινή συνεδρίαση της Διοικούσης Επιτροπής και της Κεντρικής Επιτροπής αποφασίστηκε ομόφωνα η μη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αγωνίζεται για μια Ελλάδα αρχών και αξιών. Στη λογική αυτή κινηθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια από της ιδρύσεώς μας, σε μια προσπάθεια να ενημερώσουμε επαρκώς τους Έλληνες Πολίτες για το τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα μας και στο Λαό μας.

 

Γιατί πιστεύουμε ότι μόνο η ύπαρξη σωστά ενημερωμένων πολιτών καθιστούν το Λαό κυρίαρχο και εξασφαλίζουν την κοινωνική και οικονομική δημοκρατία. Μόνο ο ενήμερος Λαός και όχι η απληροφόρητη και ευσυγκίνητη μάζα μπορεί να ασκήσει ορθή πολιτική πράξη.

Για να το πετύχουμε αυτό καλέσαμε επανειλημμένως τα νέα πολιτικά κόμματα, τις νέες πολιτικές κινήσεις και κάθε ανησυχούντα και προβληματιζόμενο πολίτη να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την πατρίδα και το λαό.

Στην πρόσκλησή μας αυτή δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ο καθένας πρότασσε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το κοινό συμφέρον, εγκλωβισμένος στο εγώ δεν μπορούσε και δεν ήθελε να λειτουργήσει στο εμείς. Προείχε για όλους αυτούς το προσωπικό συμφέρον, με αποτέλεσμα τις ανίερες και παρά φύση συμμαχίες και τις τυχοδιωκτικές και ευκαιριακές συμπεριφορές που ζούμε σήμερα.

Οι σειρήνες του προδοτικού παλαιοκομματισμού αποσιωπώντας κάθε νέα πολιτική πρόταση και μη επιτρέποντας στο Λαό να γνωρίσει τις νέες πολιτικές δυνάμεις, στηριζόμενες από την συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, προβάλλουν τις παραφυάδες του, που δημιουργήθηκαν από τα υλικά κατεδαφίσεως του σάπιου και διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος, προσπαθώντας να σας εξαπατήσουν ότι τάχα εκπροσωπούν το νέο.

Αποκορύφωμα η συνεργασία Παπαθεμελή – Καζάκη, Καμμένου – Δημαρά και αποδιοπομπαίων της Νέας Δημοκρατίας,  Μάνου – Βαλιανάτου,  Κοινωνική Συμφωνία από τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ,  Καρατζαφέρη – Κύρτσου – Μπάρμπας,  ΔΗΣΥ, ΔΗΜΑΡ με τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ, απόστρατοι που τώρα θυμήθηκαν τις υποχρεώσεις τους προς την πατρίδα και δεν υπάρχει τέλος σε αυτό το πολύμορφο και πολύχρωμο πανηγύρι των «σωτήρων» που θέλουν να μοιραστούν τα ιμάτια της Πατρίδας.

Όλοι αυτοί συμμετείχαν ή όχι στην καταστροφή και στην διάλυση της χώρας, από τη δική του θέση ο καθένας, με πράξεις ή παραλείψεις; Αλήθεια, πού ήταν τόσα χρόνια; Βάλτε τους όλους αυτούς στο περιθώριο της ιστορίας. Ρίξτε τους όλους αυτούς στη χωματερή των σκουπιδιών της δήθεν μεταπολίτευσης.

Όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε χωρίς αυτούς.

Στις 6 Μαΐου οι Έλληνες Πολίτες αιρούμενοι στο ύψος των περιστάσεων που διάγει η χώρα καλούνται να πούνε το μεγάλο ΟΧΙ σε όλους αυτούς. Οι προτάσεις τους είναι ψεύτικες και αδιέξοδες. Δεν οδηγούν πουθενά. Γι αυτό πολύ σύντομα θα κληθούμε ξανά όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στην ιστορία.

Εμείς οι πολίτες θα κάνουμε την πραγματική μεταπολίτευση.

Εμείς οι πολίτες μπορούμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από την καταστροφή και τον Λαό από το αδιέξοδο.

Εμείς συνεχίζουμε… μαζί με εσάς όλους τους Έλληνες Πολίτες, τον αγώνα μας για μια Νέα Ελλάδα με το νέο όραμα μιας κοινωνίας που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην αλληλεγγύη των γενεών και στα ιδανικά της οικογένειας. Για μια Ελλάδα εθνικά υπερήφανη  όπου ο Λαός θα είναι αφεντικό στον τόπο του, κυρίαρχος και όχι κυριαρχούμενος. Αν θέλετε να μας βρείτε ελάτε μαζί μας. Σας περιμένουμε. Ξέρετε πού.

Δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτήν την εξαπάτηση του Λαού και στην διάλυση της χώρας. Θα είμαστε όμως παρόντες στις προσεχείς εκλογές που θα είναι πολύ σύντομα.

Για μας πρώτα και πάνω από όλα και όλους η Ελλάδα.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

Go to top