ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ
ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η χώρα κι η οικονομία βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει παρά μόνο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Η κυβέρνηση είναι ένα απίστευτο παιχνίδι της διεθνούς και ντόπιας διαπλοκής και των τραπεζιτών για να ελέγξουν την χώρα, τον δημόσιο πλούτο και να βάλουν τον λαό στη γωνία για πάντα.

Δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευτούμε ούτε ΑΥΤΗ την κυβέρνηση, ούτε τα πολιτικά κόμματα της ψευδεπίγραφης μεταπολίτευσης. Αυτή η δραματική έλλειψη εμπιστοσύνης είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Η χώρα και ο λαός βιώνουν τους καταστρεπτικότερους μήνες των τελευταίων 100 ετών. Οι μήνες αυτοί κατέρριψαν μύθους, έριξαν προσωπεία, έβγαλαν μάσκες, αποκάλυψαν το μέγεθος των εγκληματικών ενεργειών των κυβερνήσεων της «μεταπολίτευσης».

Οι πράξεις και παραλείψεις τους μόνο ως εθνική προδοσία μπορούν να χαρακτηριστούν. Οδήγησαν την οικονομία στη χρεοκοπία, το λαό στη φτώχεια και το διασυρμό και την χώρα σε εθνική ταπείνωση και καταστροφή.

Αν ΕΜΕΙΣ, οι απλοί πολίτες, δεν αναλάβουμε την ευθύνη αλλαγής πορείας και αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, η εθνική καταστροφή του 1922 θα φαντάζει το καλύτερο δυνατό σενάριο για τη χώρα.

Διότι αυτό που θα συμβεί θα είναι πολύ χειρότερο. Παρά τις αιματηρές θυσίες του λαού, το χρέος θα συνεχίσει να μεγαλώνει και η χώρα να μικραίνει!

Την ελεύθερη πτώση της χώρας μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να την σταματήσουμε. Αλλαγή τώρα του πολιτικού σκηνικού πριν είναι αργά. Οι μετάνοιες και τα δάκρυα εκ των υστέρων δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα. Οι συνέπειες της ακολουθούμενης πολιτικής θα είναι οδυνηρές και καταστροφικές για το λαό και την πατρίδα για πολλές δεκαετίες.

Η χρεοκοπία είναι γεγονός! Την πληρώνει ο λαός. Τα περί αντιθέτου είναι όπως λέει ο λαός ‘παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του’. Θα τους αφήσουμε να τα ξεπουλήσουν όλα; Να υποθηκεύσουν την χώρα για πάντα;

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι λαοί απαντούν στην κρίση, σαρώνοντας τους ανίκανους, ανεπαρκείς επαγγελματίες πολιτικούς της ρεμούλας, της μίζας και της προστάντζας και κάνουν μια νέα αρχή. Εμείς τι κάνουμε για την πατρίδα μας, για τα παιδιά μας; Θα αφήσουμε τους εντολοδόχους του παγκόσμιου κατεστημένου να τα διαλύσουν και να τα ξεπουλήσουν όλα;

Ήδη έχουν παραιτηθεί αμετάκλητα και άνευ όρων και έχουν παραδώσει με υπογραφή την εθνική κυριαρχία σε ξένα κέντρα εξουσίας και ολόκληρη τη δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους. Τι άλλο περιμένουμε;

Σε αυτή την κατάσταση ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ πρέπει να δώσει τη λύση πριν την ολοκληρωτική καταστροφή και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν ΤΩΡΑ. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας και του λαού στην ελεύθερη πτώση. Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. 

Ο Ελληνισμός ζει τις δραματικότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας του. Ελάτε να προλάβουμε τη χώρα ζωντανή, έστω και την τελευταία στιγμή από την πλήρη καταστροφή!

Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το παρόν ΟΛΟΙ. Τα ψέματα τελείωσαν. 

Η εικονική πραγματικότητα των 39 χρόνων της δήθεν μεταπολίτευσης έγινε εφιάλτης και οι εφιάλτες που την δημιούργησαν μεθοδευμένα και κατ’ εντολήν, παραδίδουν τη χώρα και τις νέες γενιές άνευ όρων στους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους και τους νονούς του ντόπιου και παγκόσμιου κεφαλαίου. Θα το δεχθούμε;
Κατεβάστε το άρθρο εδώ

Go to top