2014

Η φλόγα της Ελλάδας να καίει μες την καρδιά σας

Η φλόγα της Ελλάδας να φωτίζει τα όνειρά σας

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αποτελεί τη μοναδική πρόταση ελπίδας για την πατρίδα και το λαό.
Εθνικό κεφάλαιο οι Έλληνες επενδύουμε στους πολίτες όραμά μας η
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Η χώρα βρίσκεται στη δυσκολότερη περίοδο της νεότερης ιστορίας της. Όλα βρίσκονται σε κρίση και όλα είναι κρίσιμα. Αναζητούμε σταθερές που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε μετά από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Να συνεχίσουμε σε ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο και μεταβαλλόμενο διεθνές τοπίο. Εμείς συνεχίζουμε να στηριζόμαστε σε διαχρονικές αξίες του ελληνισμού αλλά και να εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση στα ιδανικά της πατρίδας.
Η απάντηση στην κατασκευασμένη κρίση είναι η δημιουργία μιας
ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και η φιλοσοφία μας πρώτα και πάνω από όλα και όλους η ΕΛΛΑΔΑ.

Αυτό είναι το δικό μας δημιουργικό πεδίο. Ένας τόπος ασφαλής, ελκυστικός, γεμάτος οράματα, γεμάτος ελπίδα και προσδοκίες, γεμάτος ΕΛΛΑΔΑ.

Σε αυτόν τον τόπο βαδίζουμε χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς με πυξίδα τις ελληνικές διαχρονικές αξίες και αρχές.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο ένας νέος πολιτικός φορέας, μια νέα πολιτική δύναμη, ένα νέο κόμμα, ένα λαϊκό κίνημα.

Είναι το όραμα και η ελπίδα του ελληνικού λαού, της πατρίδας και ολόκληρου του ελληνισμού.

Ελάτε μαζί μας για την ΕΛΛΑΔΑ μας.
Η πατρίδα μας καλεί σε εθνικό προσκλητήριο.

Η φωνή του λαού για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να αγνοηθεί.
Είμαστε κάποιοι από εσάς, είμαστε σαν και σας, γι αυτό σας αγαπάμε, γνωρίζουμε τα προβλήματά σας για τι είναι και δικά μας και γι αυτό μπορούμε και θα τα λύσουμε. Εσείς, εμείς, όλοι μαζί είμαστε η
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Η
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν αναγνωρίζει καμιά από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και των κομμάτων της δήθεν μεταπολίτευσης, που είναι επαχθείς για το λαό και την πατρίδα. Δεν θα παραδοθούμε στο πολιτικό κατεστημένο και τους διαπλεκόμενους προστάτες του. Χρεωκοπημένοι πολιτικάντηδες ερχόμαστε. Έρχεται η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με το λαό πραγματικά στην εξουσία.

Η
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και ο λαός θα φέρουν την πραγματική αλλαγή, την πραγματική μεταπολίτευση, την πραγματική δημοκρατία.
Για να βγούμε από την απελπιστική θέση, στην οποία μας έχουν οδηγήσει, αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε μια νέα επιλογή, να πάρουμε μια νέα απόφαση. Απόφαση στήριξης νέων πολιτικών δυνάμεων. Αυτό που κάποτε κάναμε με πολύ αργά βήματα, σήμερα θα πρέπει να το πράξουμε άμεσα. Η επιλογή αυτή είναι η μόνη δύναμη που μας έχει μείνει.

Αντί να υφιστάμεθα τις εξουθενωτικές συνέπειες μιας πραγματικότητας που μας έχουν επιβάλει, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μια ουσιαστική λύση για να μας βγάλει από τα αδιέξοδα. Να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη της απόφασής μας για κάτι καινούργιο, για μια
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θέλουμε. Για ένα καλύτερο αύριο που θα δημιουργήσουμε για μας και τα παιδιά μας.

Η
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι ένας καινούργιος τρόπος σκέψης. Είναι μια πραγματικότητα που αναδύεται μέσα από μια νέα στάση ζωής. Κάποιοι προσπαθούν γι αυτό. Αναγνωρίζουμε όμως ότι η λύση βρίσκεται στο μαζί. Σας καλούμε λοιπόν να δώσουμε μαζί τον αγώνα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και ας ασκήσει πολιτική πράξη προτάσσοντας το συμφέρον της πατρίδας και μόνον.

Η
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ περιμένει όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούμε μαζί στο εθνικό προσκλητήριο για τον κοινό αγώνα για την Ελλάδα μας και το λαό μας.

Η
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι ο δρόμος της αλήθειας, της ελπίδας, του νέου οράματος, της αξιόπιστης λύσης. Είναι ο μοναδικός δρόμος της εθνικής αξιοπρέπειας.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ - ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Go to top