ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩΜΕΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΩΜΕΝ

ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩΜΕΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΩΜΕΝ

Η υπέρτατη εξουσία της λαϊκής κυριαρχίας αποφάσισε. Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν. Ο Λαός γνώριζε όταν έπαιρνε αυτές τις αποφάσεις ή όφειλε να γνωρίζει ότι αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες το μέλλον της Πατρίδας.

Το καθήκον του κόμματος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην εθνική κρίση θέτει υπεράνω πάντων τα συμφέροντα της κοινής μας πατρίδας και της εθνικής ομοψυχίας, μη αποβλέπων παρά μόνο στη σωτηρία του έθνους.

Σε αυτή τη λογική εντάσσεται η απόφασή του για μη συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

 

Υπηρετούμε το αληθινό συμφέρον της χώρας, χωρίς να μετερχόμεθα πλειοδοσία πατριωτισμού στα λόγια. Δεν μας εκφράζουν οι διαχωριστικές γραμμές που δημιουργούνται στο Λαό, στην προσπάθεια κάποιοι να τον ποδηγετήσουν, ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ και άλλα παρόμοια. Μας εκφράζει μόνο το πραγματικό συμφέρον του Λαού και της χώρας, χωρίς ετικέτες. Διότι στόχος μας δεν είναι να παραπλανήσουμε, αλλά να υπηρετήσουμε και το Λαό και την Πατρίδα. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ το βράδυ της 25ης Μαΐου αποδείχθηκε η κύρια και πιο δυναμική έκφραση του Λαού στην επίμονη προσπάθεια για τη δημιουργία μιας σύγχρονης κοινωνίας και μιας σύγχρονης χώρας. Στην επανίδρυση και οργάνωση του κράτους και μοχλός μετάβασης στη νέα εποχή, θεματοφύλακας των αρχών και των αξιών του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού.

Μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν οι παρακαταθήκες που αφορούν το σύνολο του φάσματος της δημόσιας ζωής, της γεωπολιτικής, της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανάπτυξης, της οικονομίας, του κράτους, της κοινωνίας, της εξωτερικής πολιτικής, του Έλληνα πολιτικού που δικαιούται τον τίτλο του οραματιστή της Μεγάλης Ελλάδας. Του κορυφαίου ηγέτη που ανέδειξε ο σύγχρονος ελληνισμός, του πολιτικού που διπλασίασε την Ελλάδα και πέτυχε το όνειρο της Ελλάδας των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών. Αλλά και όσων θυσιάστηκαν υπηρετώντας το Λαό και τη χώρα.

Καλούμε τον ελληνικό Λαό να πιστέψει στο όραμα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και να στρατευθεί εθελοντής σε αυτόν τον σκοπό. Κάποιοι ξέρουν και απέδειξαν ότι μπορούν να εμπνεύσουν τους Έλληνες να πετύχουμε όλοι μαζί το θαύμα.

Σε αυτό το εθνικό προσκλητήριο τους καλούμε όλους να είναι παρόντες και είμαστε βέβαιοι ότι θα το πράξουν.

 

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που δεν είναι μόνο ένα πολιτικό κόμμα, ένας νέος πολιτικός φορέας, είναι το όραμα, οι προσδοκίες και τα όνειρα του ελληνικού Λαού, αντιπροσωπεύει τις πιο προωθημένες θέσεις της σύγχρονης πολιτικής σκέψης. Δηλώνει παρούσα στο εθνικό προσκλητήριο που υπέγραψαν οι Έλληνες πολίτες με την παρουσία τους αλλά και με την απουσία τους στις κάλπες στις 25 Μαΐου. Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ και όλους τους άλλους να δηλώσουν παρόντες, και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ… Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Έλληνες ήρθε η ώρα…    Για την Ελλάδα μας.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

του κόμματος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Go to top