ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ.


ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

Σε λίγες μέρες στη χώρα μας θα έχουμε εθνικές εκλογές και οι πολίτες θα αποφασίσουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και η επόμενη αντιπολίτευση μέσα στη βουλή.Οι ελπίδες των Νεοελλήνων, αυτών δηλαδή που τα έχασαν όλα ξαφνικά μετά από τις αδιάφορες επιλογές τους των τελευταίων 40 ετών τώρα ψάχνουν τη σωτηρία.

Να χρεοκοπήσουμε ή όχι; Ευρώ ή δραχμή; Σαμαράς ή Τσίπρας είναι οι συζητήσεις που δίνουν και παίρνουν από άτομα κάθε ηλικίας και ενώ η τσέπη του παντελονιού είναι άδεια καθώς και οι απλήρωτοι λογαριασμοί μηνών περιμένουν στο σπίτι, αυτοί τρέχουν ως χειροκροτητές στις πολιτικές συγκεντρώσεις όσων τους οδήγησαν αυτούς και την πατρίδα στην καταστροφή.

Η κατάσταση θυμίζει μια τραγική ιστορία από παραμύθι όπου οι πρωταγωνιστές είναι αληθινοί, η χώρα είναι πραγματική αλλά οι πολιτικοί της ψεύτικοι.

Και καθώς η Ελλάδα βαδίζει κάθε μέρα περισσότερο στο χάος ξάφνου εμφανίστηκαν τα νέα κόμματα ως η Ελπίδα και η σταθερότητα της χώρας για να σώσουν όπως λένε αυτοί ό,τι απέμεινε.

Πολιτικά ζόμπι όπως ο ΓΑΠ, το ΠΟΤΑΜΙ, και ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, νίπτουν τας χείρας τους για το ποιος έφερε το μνημόνιο στη χώρα και τάζουν την Ελπίδα ως πρώτο αλλά κρύο πιάτο στους ψηφοφόρους τους ,που τους χειροκροτούν με σθένος και υπερηφάνεια.

Αλήθεια…. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι πολίτες που ακόμη και σήμερα αποθεώνουν και ψηφίζουν κλέφτες, πολιτικούς απατεώνες, προδότες;

Σε ποια Ελλάδα, σε ποιον Θεό, σε ποια Πατρίδα πιστεύουν και τι περιμένουν;

Ποιοι είναι αυτοί οι πολίτες που την Κυριακή των εκλογών θα ψηφίσουν τον Αντώνη Σαμαρά όταν το 2012 άλλα τους έταξε και άλλα τους έδωσε;

Και ξαφνικά βρέθηκε το κόμμα όπου κατά την λογική της πλειοψηφίας των Ελλήνων ψηφοφόρων, θα βγάλει την χώρα από την κρίση και θα σώσει την Ελλάδα, αγνοώντας το βαθύ πρόγραμμα των Συριζαίων που λέει ελεύθερη είσοδο και διαμονή σε όλους τους λαθρομετανάστες. Αγνοώντας το βαθύ πρόγραμμα των Συριζαίων που λέει υποχώρηση στα εθνικά θέματα.

Ας τον δοκιμάσουμε και αυτόν λένε οι περισσότεροι και αν δεν μας αρέσει στις επόμενες εκλογές δεν θα τον ψηφίσουμε λένε χαμογελώντας χωρίς να έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει περιέλθει η Πατρίδα μας!

Οι Νεοέλληνες προτιμούν τα λεφτά παρά την Πατρίδα, προτιμούν το τώρα παρά το Μέλλον των παιδιών τους, βάζουν πρώτα το ΕΓΩ και μετά το ΕΜΕΙΣ και αυτό θα αποδειχτεί την Κυριακή των εκλογών.

Το έγκλημα κατά της Πατρίδας θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές αλλά υπεύθυνοι δεν θα είναι οι πολιτικοί αλλά οι ίδιοι οι πολίτες!

Το 80% των Νεοελλήνων φτωχοποιημένων ψηφοφόρων θα ψηφίσει να μην χρεοκοπήσουν οι πλούσιοι…. Πόσο αστείο ακούγεται άραγε, αλλά πόσο σοβαρό είναι όταν στα συσσίτια θα μεγαλώνουν οι ουρές!

Η φτωχοποίηση της κοινωνίας μας θα συνεχιστεί μέχρι να καταλάβουμε ότι πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να έχουμε Πατρίδα για να συνεχίσουμε στο μέλλον!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ''ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ'' ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ [ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΕΣ] ΕΚΛΟΓΕΣ.

Go to top