ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/01/2014

 

Τετάρτη, 15/01/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα το πρωί μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών επισκέφτηκαν τα κεντρικά  μας γραφεία και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Ηλία Μαρκόπουλο.

Συζήτησαν θέματα που απασχολούν σήμερα τις ένοπλες δυνάμεις και το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τους ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας

και τους διαβεβαίωσε ότι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θεωρεί βασικό πυλώνα για μια ισχυρή και ενωμένη Ελλάδα τις ένοπλες δυνάμεις. Τους διαβεβαίωσε επίσης, ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή και αμφίδρομη ενημέρωση στην προσπάθεια αναβάθμισης ποιοτικής και ποσοτικής, αλλά και του συνολικού ρόλου των ενόπλων δυνάμεων στα πλαίσια της εθνικής ασφάλειας και άμυνας σε κάθε απειλή αποτελώντας ακρογωνιαίο λίθο στις νέες ιστορικές εξελίξεις που έρχονται για τον ελληνισμό.

Η αξιοποίηση της εμπειρίας τους και των γνώσεών τους αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο, ώστε η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ να έχει μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για τον εξυγχρονισμό και το ρόλο των ενόπλων δυνάμεων που θα βοηθήσει στην επίτευξη των εθνικών μας στόχων.

Οι ένοπλες δυνάμεις στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα έχουν τον ρόλο που τους πρέπει, αλλά θα έχουν και λόγο στις αποφάσεις της στα πλαίσια μιας εθνικής συνεννόησης και ενιαίας δράσης.

Οι ένοπλες δυνάμεις θα εξυγχρονιστούν και θα έχουν πάντα μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, εξασφαλίζοντας την εθνική κυριαρχία, την ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και το όραμα της δημιουργίας μιας ισχυρής και σύγχρονης Ελλάδας.

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Go to top