Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αρνείται να συμμετάσχει σε αυτό το τσίρκο

12/05/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αρνείται να συμμετάσχει σε αυτό το τσίρκο

Η αθλιότητα και το παρακράτος του παλαιοκομματισμού δεν έχουν ούτε όρια, ούτε φραγμούς. Το τσίρκο των χρεοκοπημένων κομμάτων και ξοφλημένων πολιτικών της δήθεν μεταπολίτευσης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικού αμοραλισμού και ηθικής παρακμής.

Αφού οδήγησε τη χώρα και το λαό στη καταστροφή προσπαθεί να καπηλευτεί και να χειραγωγήσει ότι νέο και δημιουργικό εμφανίζεται σε αυτό το τόπο. Στήριγμά του τα ξεπουλημένα μέσα ‘ενημέρωσης’, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και τα ντόπια και διεθνή αφεντικά τους.

 

Τους έχουμε προειδοποιήσει ότι για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ τίποτα δεν παραγράφεται που έγινε σε βάρος του λαού και της πατρίδας από το 1974 μέχρι και σήμερα. Όσοι συμμετείχαν στην λεηλασία του δημοσίου χρήματος και σε παράνομες πράξεις καταστρατήγησης των νόμων και του Συντάγματος, θα λογοδοτήσουν ενώπιον του Λαού που σύντομα θα υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη του πολιτικού τους θανάτου.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει καμιά σχέση με οτιδήποτε συνδέεται με το παρελθόν, καθώς και με το προδοτικό, άθλιο, αδίστακτο και ξεπουλημένο παλαιοκομματικό πολιτικό σύστημα. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι το πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί το μέλλον, τα όνειρα, τα οράματα και τις προσδοκίες του Λαού, της χώρας, του έθνους και όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων. Πράξη εθνικής ευθύνης αποδεικνύεται η μη συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Είμαστε παρόντες, είμαστε Έλληνες, είμαστε εσείς.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στους Έλληνες.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

 

 

Go to top