ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ

 

Μόνο για Έλληνες Ψυχής και ΟΧΙ Ταυτότητας

Ραγδαία εθνική αποσύνθεση… Το Έθνος απειλείται από την Δικτατορία της Μετριότητας, της Οικογενειοκρατίας και την πολιτική συμμορία των πληρωμένων δολοφόνων Εφιαλτών του Ελληνισμού, των Ναζιστών, των ‘Εθνικιστών’ του Συστήματος, των επαγγελματιών Δεξιών, των Αριστερών του Τίποτα, των γνωστών αγνώστων και όλων των πουλημένων πολιτικών.

Η δήθεν Μεταπολίτευση της πολιτικής Μαφίας είναι γεμάτη προδότες, πράκτορες ξένων δυνάμεων, που όλοι μαζί συμμετείχαν στο ξεπούλημα και την παράδοση της Ελλάδας και του Έθνους στους οικονομικούς εγκληματίες, στους λαθρομετανάστες, στους αλληλέγγυους, στους διεθνείς τοκογλύφους και τα ξένα κέντρα εξουσίας.

Θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό.

Βασίλης Νικόπουλος (πρώην πρόεδρος του Α.Π. ): Έλληνες πολιτικοί έχουν πράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εξακολουθητικώς

 

20.03.2015

«Την τελευταία 5ετία έχουμε προγραμματισμένες παραβιάσεις του Συντάγματος»

«Οι κυβερνήσεις, του Παπανδρέου , του Παπαδήμου, του Σαμαρά-Βενιζέλου, και Τσίπρα ήταν οι κυβερνήσεις που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία την οποία κατοχυρώνει στο άρθρο 1 το Σύνταγμά μας. Ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν την εθνική κυριαρχία»

«Ο Ποινικός Κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας: αυτοί έχουν πράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους. Εσχάτη προδοσία με απλά λόγια, όταν τα βασικά όργανα του κράτους, στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης άσκησης των καθηκόντων τους από έναν τρίτο. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα»

Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

Το πολιτικό σύστημα και όλα τα κόμματα και αποκόμματα της δήθεν μεταπολίτευσης και των ΔΗΘΕΝ, ευθύνεται εξ αδιαιρέτου από το 1974 έως και σήμερα.

Θα ανοίξουμε τον φάκελο της Κύπρου και όλους τους φακέλους από το 1974 μέχρι και σήμερα που αφορούν εθνικά θέματα, προμήθειες, συμβάσεις….

Παραγραφή ΚΑΜΜΙΑ για ΚΑΝΕΝΑΝ….

Η ιδεολογία μας είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ανήκουμε στην Ελλάδα, είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Όσοι έχετε εθνικό φρόνημα και απεριόριστη αγάπη για την Ελλάδα μας…

ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Οι υπόλοιποι … στον καναπέ… Ανάσκελα ή μπρούμυτα… δεν έχει σημασία.. όπως βολεύεστε.

“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”   Δάντης “Κόλαση”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ , ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

ΑΥΤΟΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ .

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ........ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ '' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ .

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Δρ. ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

 

 

Go to top