ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ !!!

ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ''.

ΓΙΑ ΜΙΑ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ '' ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.

 

'' ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ''.

 

Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ....ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό ονομαστικά τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το αδιέξοδο που μας οδήγησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις της Δήθεν μεταπολίτευσης από το 1974 μέχρι σήμερα .

Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό , πολιτιστικά ξένο και στηρίχτηκε στις πελατειακές σχέσεις πολιτικών και πολιτών.

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ

 

ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, Νέα μεταπολίτευση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.

Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.

Στοχεύουμε σε ένα κράτος Εγγυητή της ζωής, της Αριστείας, της Περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι η Πρόταση και η Προοπτική που θα σηματοδοτήσει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ασκώντας εξωτερική πολιτική με αποκλειστικό γνώμονα το Εθνικό συμφέρον. Μέσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες διεθνείς συνθήκες και τις δημιουργούμενες νέες καταστάσεις, το δικό μας όραμα είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης, ισχυρής και ενωμένης Ελλάδας, ως ενιαίας εθνικής, πολιτικής και οικονομικής οντότητας, μέσα στη νέα δημιουργούμενη παγκόσμια πραγματικότητα.

Η Ελλάδα θα αναδυθεί ως νέα Πνευματική, Πολιτιστική και Ηθική δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως της Πρέπει και της Αξίζει.

Έχουμε τις δυνατότητες, γνωρίζουμε και μπορούμε να καταστήσουμε τη χώρα γεωστρατηγικά ισχυρή δύναμη.

Άμεση χάραξη της Α.Ο.Ζ. με ταυτόχρονη αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της χώρας.

Άμεση απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου στη Θράκη. Άμεση εφαρμογή του Δικαίου της θάλασσας με επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

Οι νέοι είναι η Άνοιξη και η Ελπίδα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, θα έχουν λόγο και θα συμμετέχουν σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.

Θα ληφθούν μέτρα και θα δοθούν κίνητρα για την επιστροφή των νέων που έφυγαν στο εξωτερικό.

Ξεκινάμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ από την παιδεία. Οι νέοι θα έχουν τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο στη νέα Ελλάδα που όλοι μαζί θα χτίσουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ.

Αναγνωρίζουμε το δημογραφικό ως πρώτης προτεραιότητας εθνικό πρόβλημα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΛΗΡΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Αναγνωρίζουμε το μεταναστευτικό ως τον πρώτο Εθνικό Εφιάλτη.

ΑΜΕΣΗ επαναπροώθηση ΟΛΩΝ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στις χώρες προέλευσης και καταγωγής τους με δαπάνες της Ε.Ε. ή των πρεσβειών τους σε διαφορετική περίπτωση θα τους προωθήσουμε ΟΛΟΥΣ στην ΕΥΡΩΠΗ .

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ HOTSPOTS.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ προτείνει τη μετάβαση στη ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ η πορεία της οποίας θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Η ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ επιδιώκει μια οικονομία κοινωνικά υπεύθυνη που να βασίζεται σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης με ισότιμη συμμετοχή των συντελεστών παραγωγής και μεσομακροπρόθεσμη στρατηγική αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας έναντι των ανταγωνιστών της.

ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ .

ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΤΣΙ προστατεύουμε τους Δανειολήπτες κάθε κατηγορίας ΚΑΙ καθοδηγούμε την ανάπτυξη στους τομείς της οικονομίας που έχει ανάγκη η χώρα, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Το Όραμά μας, μια Πολιτική και Θεσμική μεταρρύθμιση με νέο τραπεζικό σύστημα που θα πρωταγωνιστήσει στη στήριξη της νέας οικονομίας, της θεσμικής ανάπτυξης, της κοινωνικής και περιβαλλοντικής προστασίας. Προτείνουμε ένα νέο οικονομικό μοντέλο που να αναδιανέμει την απασχόληση, την κατανάλωση και να οδηγεί τις επενδύσεις στους στρατηγικούς στόχους της αναπτυξιακής πολιτικής, ενισχύοντας την απασχόληση, με γρήγορους ρυθμούς και οδηγώντας την ανεργία σε μηδενικό ποσοστό.

Εθνική Στρατηγική με άμεση συστημική αλλαγή και διασφαλισμένη βιώσιμη πορεία.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ , ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 900 ΕΥΡΩ.

Εφαρμογή ειδικών στοχευμένων πολιτικών από την ενθάρρυνση των νέων να δημιουργούν οικογένεια με πολλά παιδιά, στηρίζοντάς τους σε κάθε στάδιο από το ξεκίνημα, την ανατροφή, την εκπαίδευση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση, με πράξεις και μόνιμες πολιτικές και όχι με λόγια.

Τα Παιδιά και η Οικογένεια στο Επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας με ειδικά μέτρα στήριξης.

Οι Πολύτεκνες, οι Τρίτεκνες, οι Μονογονεϊκές Οικογένειες και τα Α.Μ.Ε.Α., θα τυγχάνουν ιδιαίτερης φροντίδας και προστασίας.

Η Πολιτεία δίπλα και κοντά στην Οικογένεια επιλύοντας κάθε πρόβλημα, με στοργή και αγάπη.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ .

Αυτό αποτελεί χρέος της πολιτείας για την δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας με Αλληλεγγύη, με Ανάπτυξη, με Ανθρωπιά.

Θεμέλιος λίθος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ '' ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ '' ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

Όραμά μας η δημιουργία μιας ισχυρής και σύγχρονης Ελλάδας που να ανήκει στους Έλληνες και να ελέγχεται από τους πολίτες της, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τις Αξίες και Αρχές της, έχοντας επίγνωση της πνευματικής, πολιτιστικής και ηθικής μας κληρονομιάς που εδράζεται στην Αδιαιρετότητα, Οικουμενικότητα και Διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα εκπροσωπεί και θα εκφράζει τις ελπίδες του ελληνισμού για επανένωση των σκλαβωμένων και αλύτρωτων πατρίδων (Μ. ΑΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ,Β. ΗΠΕΙΡΟΣ ,ΑΝ. ΘΡΑΚΗ .......) με την Μητέρα Πατρίδα και για έναν καλύτερο κόσμο, προσπαθώντας να κάνει τα όνειρα πολλών γενεών Ελλήνων Πραγματικότητα ,την ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ δύο ΗΠΕΙΡΩΝ και ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΘΑΛΑΣΣΩΝ.

Πιστεύουμε πως μόνο η ύπαρξη σωστά ενημερωμένων πολιτών, καθιστά το Λαό κυρίαρχο, και εξασφαλίζει την Οικονομική και Κοινωνική Δημοκρατία.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΕΣ .

Μόνο ο ενήμερος Λαός και όχι η ευσυγκίνητη μάζα μπορεί να ασκήσει ορθή πολιτική πράξη.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ !!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

 

Δρ. ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ- ΟΙΚΟΝΟΛΟΛΟΓΟΣ

Πρόεδρος '' ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ''

 

 

 

 

Go to top