ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ... ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ...

 

Χόρτασε ο λαός με απάτες και αυταπάτες .

Όχι πια «αυταπάτες», αλλά κοινές απάτες, από κοινούς πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος στο οποίο κάνουν κουμάντο μια χούφτα διαπλεκόμενες με τις εκάστοτε κυβερνήσεις ''φαμίλιες '' δεν μπορεί να έχει κάποια τύχη.

Στην Κόψη του Ξυραφιού Ελλάδα και Κύπρος!
Οι δύο χώρες μοιραία και ιστορικά ενωμένες μοιάζουν να παρασέρνουν η μία την άλλη στην καταστροφή.

Οι ξένες λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις που βρίσκονται στην Ελλάδα από την ίδρυσή της σαν κράτος, όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ, γνωρίζουν ότι αιώνες τώρα στην ΕΛΛΑΔΑ, κυριαρχεί η διαπλοκή συμφερόντων και το πελατειακό κράτος.

Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός και Έλληνας πολιτικός που λίγο ή πολύ να μην έγιναν βαποράκια της διαπλοκής, υπηρέτες ΞΕΝΩΝ συμφερόντων ,Πολιτικοί Απατεώνες , Λαμόγια, Μιζαδόροι, Προστάντζες, Διεφθαρμένοι, Διαπλεκόμενοι, Ψεύτες, Κλέφτες.

 

Άρα στο τέλος αναξιόπιστος σαν συνομιλητής.

Οι Έλληνες πρωθυπουργοί και τα χρεωκοπημένα κόμματα που εκπροσωπούν, παραδομένοι στους νταβατζήδες, στην Δημαγωγία , τον Λαϊκισμό και την Διαπλοκή, δεν τολμούν να μεταρρυθμίσουν το διεφθαρμένο κράτος-γιατί έτσι το θέλουν οι ολιγάρχες αλλά και οι ψηφοφόροι τους.

Οι Έλληνες Πολιτικοί το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι να γκρεμίζουν ότι Εθνικό, ότι Ελληνικό, ότι Πατριωτικό και να δανείζονται και στην συνέχεια να βάζουν εξωπραγματικούς φόρους.
Δεν είναι ικανοί εκ των πραγμάτων για ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Η χώρα οδηγείται σε μια απρόβλεπτη καταστροφή .

Βρισκόμαστε σε μια πορεία εθνικής, οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, και πνευματικής παρακμής.

Η Ελληνική κοινωνία ζητάει να μάθει ποιά είναι η αλήθεια. ‘Υψιστης σημασίας για όποιον προσπαθεί να καταλάβει γιατί διακυβεύεται το συμφέρον και η επιβίωση των Ελλήνων, γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε και που πάμε.

Ο κόσμος ζητάει απεγνωσμένα λύσεις και διέξοδο από την κρίση και ένα ασφαλή μέλλον για τον εαυτό του και για την πατρίδα.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι το όνειρο και το όραμα κάθε σκεπτόμενου ΕΛΛΗΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ που αγαπά την ΠΑΤΡΙΔΑ του !!!
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, με ΕΥΘΥΝΗ, με ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, με ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, βαδίζουμε αταλάντευτα, ασυμβίβαστα και μαχητικά το δρόμο του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ .

Για εμάς πρώτα και πάνω από όλους και όλα η ΕΛΛΑΔΑ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
Σημαιοφόροι των διαχρονικών ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!
ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ- ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Όραμά μας η δημιουργία μιας ισχυρής και σύγχρονης Ελλάδας που να ανήκει στους Έλληνες και να ελέγχεται από τους πολίτες της, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τις Αξίες και Αρχές της, έχοντας επίγνωση της πνευματικής, πολιτιστικής και ηθικής μας κληρονομιάς, που εδράζεται στην Αδιαιρετότητα, Οικουμενικότητα και Διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα εκπροσωπεί και θα εκφράζει τις ελπίδες του ελληνισμού και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και για έναν καλύτερο κόσμο, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, προσπαθώντας να κάνει τα όνειρα πολλών γενεών Ελλήνων πραγματικότητα.

Σημείωση.

1.Η Αυταπάτη, λένε τα βιβλία, είναι η κατάσταση κατά την οποία κάποιος παραπλανά ή εξαπατά τον ίδιο τον εαυτό του, αποδεχόμενος ως αληθινό κάτι που δεν είναι επειδή αδυνατεί (ή αρνείται) να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Είναι η λανθασμένη ερμηνεία ενός δεδομένου που συλλαμβάνουμε με τις αισθήσεις μας, δημιουργώντας, επομένως, εσφαλμένες και φανταστικές κρίσεις και απόψεις, συνήθως ανάλογα με τις επιθυμίες μας, και ξεγελώντας εκούσια ή ακούσια πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τον εαυτό μας και στην συνέχεια τους άλλους. Έτσι αρχίζουν οι ιδεοληπτικές εμμονές.

2. Η Απάτη. Άρθρο 386 του Ποινικού Κώδικα
Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με Φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με Φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
Αυτοί που ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ;;;

Δρ. ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Πρόεδρος της
ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

 

 

Go to top