ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ .....

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ !!!

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΗΔΕΝ......

Φ Τ Ω Χ Ε Ι Α - Π Ε Ι Ν Α - Α Ν Ε Ρ Γ Ι Α

ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ώρα Ελλάδας μηδέν, ώρες ευθύνης για όλους.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ -ΤΗΣ ΔΕΗ - ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ- ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ....

ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ....ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΚΑΙ .........

Η χώρα έχει καταρρεύσει. Ο Λαός βιώνει την ανεργία και την άγρια φορολογία. Οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζουν την φτώχεια και την ζητιανιά. Οι νέοι έχουν μπει στο περιθώριο και αναζητούν απελπισμένα διέξοδο στη μετανάστευση. Οι βιομηχανίες έσβησαν και χιλιάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις κλείνουν. Η κυβέρνηση τρομοκρατεί τον λαό . Η οικονομική ασφυξία και η ενδοτική στάση του παλαιοκομματικού κατεστημένου και των πολιτικών σκουπιδιών της δήθεν μεταπολίτευσης οδηγούν την χώρα και ολόκληρο το έθνος σε μία νέα εθνική τραγωδία, απρόβλεπτων διαστάσεων.

Τρέχουμε κατευθείαν πάνω στον τοίχο.

Οδεύουμε ολοταχώς σε μία πρωτοφανή ΕΘΝΙΚΗ καταστροφή.

Έλληνες πατριώτες, όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε τι μας συνέβη, τι πάθαμε και τι μας περιμένει, τόσο το καλύτερο για μας, για τα παιδιά μας και για την πατρίδα μας.

Είμαστε συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει σήμερα.

Σήμερα όχι μόνο δεν διαμαρτυρόμαστε ουσιαστικά, αλλά τους ανεχόμαστε και τους επιβραβεύουμε αλλάζοντας κάθε φορά μόνο τα ποσοστά εκπροσώπησής τους και ουσιαστικά ορίζουμε εμείς ποιος από αυτούς θα μας κλέβει και θα υπηρετεί ξένα προς το Λαό και την πατρίδα συμφέροντα.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν.

Ή τους διαγράφουμε ή μας διαγράφουν ως Λαό και μας εξαφανίζουν ως Ελλάδα και ως Έθνος.

Είμαστε υπεύθυνοι εμείς για ό,τι συμβαίνει ΚΑΙ ό,τι θα συμβεί σε αυτό τον τόπο. Με τις πράξεις μας και τις παραλείψεις μας συμπράξαμε σε όλα τα κακώς κείμενα, γιατί έτσι νομίζαμε ότι εξυπηρετούσαμε τα ιδιοτελή προσωπικά μας συμφέροντα και μόνο. Γιατί, επιλέξαμε τον μικρόκοσμό μας και τα υποτυπώδη συμφέροντά του, επειδή ασχοληθήκαμε με το δέντρο και χάσαμε το δάσος.

Προβάλουμε πάντα το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ. Αν δεν καταλάβουμε και δεν κατανοήσουμε το μέγεθος του κινδύνου που έρχεται ως τυφώνας σύντομα θα τα χάσουμε ΟΛΑ, και τότε θα είμαστε άξιοι των επιλογών μας.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....

 

'' Μονάχη έγνοια μου η Πατρίδα μου ''

«Όλα για την Ελλάδα»

 Δρ. ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

 

 

Go to top