ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!!

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι είμαστε κομπάρσοι στον πόλεμο συμφερόντων και στις επερχόμενες γεωπολιτικές ανακατατάξεις της ευρύτερης περιοχής μας.

Η συνεχής επίκληση του Διεθνούς Δικαίου στις αναφορές των πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της χώρας δείχνει το πόσο άσχετοι είναι στην εφαρμοζόμενη διεθνή πολιτική και πόσο επικίνδυνοι είναι για τη χώρα, τον Λαό και το Έθνος.
Έπρεπε να γνωρίζουν ότι όταν μιλάμε για Διεθνές Δίκαιο τα εμπλεκόμενα μέρη πρέπει να έχουν ίση ισχύ και ότι οι ισχυροί πράττουν ό, τι τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι αδύναμοι υποχωρούν και υφίστανται τις συνέπειες.

Έχει αποδειχθεί ότι ούτε το ΝΑΤΟ ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Ε.Ε. έχουν στηρίξει την Ελλάδα, όταν και όποτε επικαλέστηκε το Διεθνές Δίκαιο το οποίο χωρίς αμφιβολία ήταν με το μέρος της.

 

Τα συμφέρονται κινούν τον κόσμο, οι αξίες διαμορφώνονται στο πεδίο της διαπάλης των οικονομικών συμφερόντων που καθορίζει τους συσχετισμούς αξιώσεων ισχύος.

Αυτό πράττουν όλοι όταν εμείς εν τη αδυναμία μας… επικαλούμεθα μονότονα την ισχύ και τα προβλεπόμενα του Διεθνούς Δικαίου.

Αλήθεια ,πια ήταν η εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και των αποφάσεων του Ο.Η.Ε. για το ζήτημα της ΚΥΠΡΟΥ;
Πια είναι η στάση του ΝΑΤΟ και των Διεθνών Οργανισμών στις αυθαιρεσίες και στις προκλήσεις της ΤΟΥΡΚΙΑΣ σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ;

Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να μην πέσουμε στην παγίδα της υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων αποκλειστικά στο «Διεθνές Δίκαιο» που τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής πλήρωσε μέχρι σήμερα ο Ελληνισμός και συνεχίζει να πληρώνει με πολύ ακριβό τίμημα.

Οικονομική κατάρρευση, ένοπλες συγκρούσεις κατευθυνόμενες, κατάργηση του εθνικού κράτους και η δημιουργία ευκολο-εξουσίαστων αδύναμων προτεκτοράτων με την συναίνεσή μας είναι η μεγάλη παγίδα που πρέπει να αποφύγουμε.
Είμαστε υποχρεωμένοι να ανατρέψουμε την ακολουθούμενη πολιτική των τελευταίων δεκαετίων. Αλλιώς, θα ξαναζήσουμε ημέρες εθνικής τραγωδίας (Μικρά Ασία, Κύπρος, Ίμια) και ταπείνωσης.

Σκοπός κάποιων φαίνεται να είναι η πλήρης κυριότητα της χώρας μας.

Πρόκειται λοιπόν και ας μην το ξεχνούμε για τον απόλυτο έλεγχο της Ελλάδας και μέσω της μακροχρόνιας οικονομικής εξάρτησης , και της μόνιμης εγκατάστασης των μεταναστών κάθε κατηγορίας , και της εδαφικής συρρίκνωσης και ακρωτηριασμού στα σύνορα πριν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό σημαίνει αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης.
Αυτή η στρατηγική των γειτόνων μας και των "άσπονδων φίλων και συμμάχων μας" προωθείται από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, στα οποία κυρίως υπακούουν και υπηρετούν τα κόμματα της δήθεν μεταπολίτευσης.

Όσοι άσκησαν εξουσία και πολιτική από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά και μέχρι σήμερα και υπέγραψαν με πράξεις και παραλήψεις την καταστροφή της χώρας.

Αυτοί όλοι θα πρέπει να επιλέξουν άλλη σταδιοδρομία αν αγαπούν κατ’ ελάχιστο αυτόν τον τόπο και οι πολίτες να γίνουν ΠΟΛΙΤΕΣ και να πάψουν να είναι κομματικοί πελάτες. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει πέρα από αυτόν του Πατριωτικού καθήκοντος και της Εθνικής Ευθύνης.

ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ,ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Στο νέο αυτό σκηνικό που δημιουργείται και στήνεται, ο Ελληνισμός πρέπει να επανακάμψει ως ισχυρή και σύγχρονη δύναμη και ως αξιόπιστος συνομιλητής.

Οι καιροί αλλάζουν.
Οι ευκαιρίες επανέρχονται και δεν πρέπει να μας βρουν ανέτοιμους, ούτε αναποφάσιστους και κυρίως ούτε διχασμένους, για να φανούμε ακόμη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων.

Πρέπει σύντομα να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα με συγκροτημένη παραγωγική βάση, με σύγχρονη δημόσια διοίκηση, σύγχρονες ένοπλες δυνάμεις, σύγχρονη παιδεία, νέο τραπεζικό σύστημα.
Όλα αυτά στηρίζονται σε μια σύγχρονη οικονομία, με δομές και υψηλή τεχνολογία που να διασφαλίζουν συνεχή και βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία.

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ελληνοκεντρικό Πατριωτικό Κίνημα
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΥΣΗ.

'' Μονάχη έγνοια μου η Πατρίδα μου ''
«Όλα για την Ελλάδα»

Δρ. ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

 

 

Go to top