ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ...
'Η ΑΛΛΑΖΕΤΕ ´Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ
ΑΠΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ !!!
ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ;;;

45 Χρόνια ψηφίζεις εν γνώση σου πολιτικά σκουπίδια, πολιτικούς απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια για να σε διορίσουν, να σου νομιμοποιήσουν το αυθαίρετο, το καταπατημένο, το δασικό, να περιφράξεις τις παραλίες, να χτίσεις στον αιγιαλό, να σου διαγράψουν πρόστιμα, δάνεια, κλήσεις, να σου δώσουν αναπηρική σύνταξη ή σύνταξη που δεν δικαιούσαι, προαγωγές και θέσεις και να σου κάνουν κάθε είδους ρουσφέτια ... 
Σήμερα διαμαρτύρεσαι γιατί ;

Με τις πράξεις και τις παραλήψεις μας είμαστε ένοχοι και με τις επιλογές μας συνένοχοι.
Το παραμύθι της ψεύτομεταπολίτευσης τελείωσε αφού άφησε πίσω εθνικές καταστροφές και τα αποκαΐδια της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Νέο συμβόλαιο
Το παλιό πολιτικό σύστημα έχει καταλήξει να αναπαράγει απλώς τον εαυτό του, γι’ αυτό και στερείται της διάθεσης και του κύρους για να προωθήσει αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.
Υπάρχει ανάγκη για υπέρβαση της παραδοσιακής διαιρετικής τομής «Αριστερά - Δεξιά».
Γεγονός είναι ότι εκείνο που επιδιώκει η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι η ανανέωση της Ελληνικής πολιτικής στηρίζοντάς τη σε ένα νέο, πιο προσωπικό συμβόλαιο του πολίτη με το κράτος.

Διότι θεωρεί ότι πλέον το κράτος πρέπει να στοχεύει σε εξατομικευμένες υπηρεσίες και όχι στις ομοιόμορφες παρεμβάσεις του παρελθόντος.

Αυτό πρέπει να θεμελιωθεί στην ανάπτυξη. Η χώρα έχασε μετά το ’90 το τρένο της ψηφιακής επανάστασης και της καινοτόμου γνώσης, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα μια βραδυκίνητη οικονομία. H δική μας «επανάσταση» επιδιώκει να στηριχθεί σε τρεις άξονες: σύγχρονη εκπαίδευση, ψηφιοποίηση και πράσινη ανάπτυξη.

Τα προβλήματα της χώρας
Καθυστέρηση ως προς την προσαρμογή της διοικητικής μηχανής στις συνθήκες της παγκόσμιας εξέλιξης, βάλτωμα της εκπαίδευσης σε παλιά πρότυπα και αναντιστοιχία με την αγορά εργασίας, ένα απαρχαιωμένο κράτος πρόνοιας, μια εμμονή του κράτους στον εξισωτισμό έναντι της δημιουργίας ατομικών ευκαιριών. και μαζί, διεύρυνση των ανισοτήτων, αδυναμία μετεκπαίδευσης σε νέα αντικείμενα για τους εργαζόμενους, υψηλή ανεργία, υπερφορολόγηση, αποβιομηχανοποίηση, δομικά εμπόδια στην πρωτογενή παραγωγή, δημογραφικός κατήφορος, προβλήματα μεταναστών, παρακμή αστικών ζωνών.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Είναι «πέραν Αριστεράς και Δεξιάς», εκφράζει τις νέες διαχωριστικές γραμμές που έχουν εμφανιστεί στις σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινωνίες σε συνθήκες του παγκόσμιου γίγνεσται.
Είναι το ριζοσπαστικό μεταρυθμιστικό Κέντρο.
Τις κεντρικές συντεταγμένες του πολιτικού μας προγράμματος 
Θα μπορούσαμε να τις συνοψίσουμε σε τρεις:

Πρώτον,
Ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό της βαθύτατα σκληρωτικής ελληνικής οικονομίας (φορολογικό σύστημα, αγορά εργασίας,Δημόσιος τομέας, ρόλος του κράτους κ.λπ.) προκειμένου η Ελλάδα «να συμβιβαστεί» με τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και με τη νέα ευρωπαϊκή οικονομική πραγματικότητα.

 

Δεύτερον,
Η Ευρώπη των Λαών, και η ευρωπαϊκή ενοποίηση,πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός ευρωπαίκός πολιτικός στόχος για την Ελλάδα, με τις πλέον καθαρές και προωθημένες θέσεις της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για την εμβάθυνση και ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής ενοποίησης, αρχίζοντας από την ευρωζώνη, με θέσεις που θα προωθήσει σε στενή συνεργασία με τις άλλες ευρωπαικές χώρες.

Τρίτον,
Κοινωνική ισορροπία και δικαιοσύνη. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γνωρίζει τα όρια και τα αιτήματα της Ελληνικής κοινωνίας και κινείται στη λογική του ανθρωποκεντρικού προτύπου ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη.
Στήριξη της οικογένειας και δημογραφικό σε πρώτη προτεραιότητα.

Αθροιστικά οι τρεις αυτές συντεταγμένες, (i) προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, (ii) Ευρώπη Λαών κυρίαρχων, (iii) ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, συγκροτούν το πρόγραμμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατίας των μεταρρυθμίσεων και του ριζοσπαστικού Πατριωτικού Κέντρου της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 
Είναι το νέο πρόσωπο της Δημοκρατίας μας με
ΝΕΟ ΗΘΟΣ - ΝΕΟ ΥΦΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ριζοσπαστικό Μεταρρυθμιστικό Κίνημα
του Πατριωτικού Κέντρου

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΥΣΗ .

'' Μονάχη έγνοια μου
Η Πατρίδα μου ''
«Όλα για την Ελλάδα»

Δρ. ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
WWW.neaellada.org.gr

 

 

 

 

Go to top