6. ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ

 

Έρχεται η μεταπολιτευτική καταιγίδα ....
————————————————————

Τα λάθη που έγιναν από το 1974 μέχρι σήμερα θα .....πληρωθούν ΟΛΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ από καιρό έχει συρθεί σε μια καταιγίδα Οικονομικών , κοινωνικών, Πολιτικών, γεωπολιτικών , και εθνικών κινδύνων οι οποίοι συσσωρεύτηκαν και γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι και απειλητικοί .

Οι ανισορροπίες και οι κίνδυνοι έχουν δημιουργηθεί και επιδεινωθεί από λάθη επιλογών πολιτικής και πολιτικών .

ΟΛΟΙ προσπαθούσαν να αποφύγουν τα «προβλήματα» αντί να τα αντιμετωπίσουν δημιουργώντας έτσι σημαντικούς κινδύνους με συνέπεια να ζούμε μια διαρκή κρίση στα οικονομικά , στα εθνικά , στα κοινωνικά ζητήματα οδηγώντας την χώρα σε ιστορική παγίδευση χωρίς γυρισμό και από κρίση σε κρίση με δυσοίωνες και επικίνδυνες τάσεις για το μέλλον .

Σε όλα αυτά η ευθύνη πολιτικών και πολιτών είναι ίδια διότι οι δεύτεροι λειτουργώντας ως κομματικοί πελάτες επέλεγαν και συνεχίζουν να επιλέγουν τους πρώτους με μόνο κριτήριο το προσωπικό τους συμφέρον και μόνον αυτό .

Η χώρα βρίσκεται σε διαρκή πτώχευση δανειζόμενη συνεχώς για να πληρώνει τα δάνεια, με συνέπεια το εξωτερικό χρέος να κινείται στο 200% του ΑΕΠ με αυξητικές τάσεις και να μην είναι βιώσιμο.

  • Το Δημογραφικό είναι σήμερα το υπ´ αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα.
  • Το Λαθρομεταναστευτικό εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό κίνδυνο και κοινωνικό εφιάλτη.
  • Η ανεργία βαίνει συνεχώς αυξανόμενη αποτελώντας κίνδυνο κοινωνικών εντάσεων και παράγοντα φτωχοποίησης του λαού .
  • Το Τραπεζικό σύστημα μετά από αλλεπάλληλες κεφαλαιοποιήσεις με χρήματα των φορολογουμένων πρέπει να περιέλθει στο κράτος αφού και σήμερα ακόμη αδυνατεί. να συμβάλει στην ανάπτυξη και την οικονομική μεγέθυνση. Χρήζει ριζικού εκσυγχρονισμού με την άμεση δημιουργία νέου Τραπεζικού συστήματος προσανατολισμένου στους αναπτυξιακούς στόχους της χώρας .
  • Με την πολιτική του παλαιοκομματισμού το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών έχει διευρυνθεί και θα διευρυνθεί περαιτέρω .
  • Η μετανάστευση των νέων αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του κράτους και του Έθνους οδηγώντας σε δύσκολες ατραπούς με απρόβλεπτες συνέπειες σε όλα τα επίπεδα οδηγώντας σε εθνική κρίση τεράστιων διαστάσεων .
  • Η συνεχής υποχωρητικότητα παντού και κυρίως στα Εθνικά θέματα με ταυτόχρονη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα κέντρα εξουσίας και το ξεπούλημα της Εθνικής Δημόσιας περιουσίας οδηγούν σε ιστορική παγίδευση και αργό θάνατο.

Αν αυτοί οι κίνδυνοι που απειλούν την ύπαρξη μας ως ΕΘΝΟΣ, ΧΩΡΑΣ, ΛΑΟΥ, και τροφοδοτούν μια τέλεια εθνική καταιγίδα που θα σαρώσει τα ΠΑΝΤΑ.
Αν την Δεκαετία της Απελπισίας που ακολουθεί δεν αντιμετωπιστούν άμεσα θα μιλάμε για μια νέα Εθνική Καταστροφή.

Οι ευθύνες ΟΛΩΝ ΜΑΣ Πολιτών και Πολιτικών θα είναι ιστορικές και για τον καθένα εις ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ .

´Η ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ´Η ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ , ΧΩΡΑ , ΛΑΟΣ ......

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ......!!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ....
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ
ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ......

ΚΑΙ ΟΛΟΙ
ΜΑΖΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!

'' Μονάχη έγνοια μου
Η Πατρίδα μου και η γλώσσα μου ‘’
«Όλα για την Ελλάδα»

Δρ. Ηλίας Μαρκόπουλος
Δικηγόρος – Οικονομολόγος
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

 

 

 

 

Go to top