2 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!

 

 O Hλίας Μαρκόπουλος στο βήμα, ανακηρύσσει την Ιδρυτική Διακύρηξη του κόμματος

2η Ιουλίου!

Το κάλεσμα της «ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» στον αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδας!

 

Υπο το βάρος των δραματικών πολιτικών εξελίξεων που έχουν να κάνουν με την ίδια την επιβίωση πλέον της Πατρίδας,

η «Νεα Ελλάδα», το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα, που δημιουργήθηκε μέσα απο την αγωνία μιας ομάδα Ελλήνων

πολιτών για την τύχη της πατρίδας που μάχεται με νύχια και δόντια να κρατηθεί στη ζωή αντιστεκόμενη στους ξένους

 

δυνάστες, αναλαμβάνει και επίσημα πλέον τη πρωτοβουλία να βγεί δυνατά σ΄έναν δραματικό αγώνα ζωής ή θανάτου για τον τόπο.

Ολοι εμείς που την απαρτίζουμε, η Ιδρυτική Επιτροπή και τα μέλη της και όσοι Ελληνες έχουν προσχωρήσει μέχρι σήμερα στις τάξεις της, καλούν όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 2 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00 το απόγεμα,στο αθηναικό ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52 στον ημιόροφο, στο πλαίσιο της Ιδρυτικής της Διακύρηξης.

Ελληνες!

Είναι παράλογο και αντιφατικό να περιμένουμε από τα υπάρχοντα κόμματα, προιόντα μιας ψευδεπίγραφης δήθεν «Μεταπολίτευσης», την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανασύνταξη της ελληνικής κοινωνίας και την έξοδό μας απο την κρίση. Εχουμε αναρίθμητα τεκμήρια, αναμφίβολες αποδείξεις, ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Τα υπάρχοντα κόμματα έχουν ιστορικά τελειώσει, το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι οριστικά φθαρμένο, ντροπιαστικά εκφαυλισμένο, γελοιωδώς ανίκανο, εγκληματικά ένοχο. Εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑ που βρήκε την ευκαιρία μέσα στην αναμπουμπούλα να αναδείξει νέους ανίκανους «πολιτικούς επαγγελματίες» και συνεχιστές, με άλλο προσωπείο, της παλαιοκομματικής συνταγής! Είμαστε μια κινηση που στόχο έχει στην κυριολεξία την ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, με ριζοσπαστικές καινοτομίες και λύσεις, που θα μας οδηγήσουν στην ανάκαμψη και σταδιακά στη πρόοδο. Με ρηξικέλευθες τομές στο Σύνταγμα, στην Εξωτερική πολιτική, στην Παιδεία, στη λειτουργία του κράτους.

Δεν υπάρχει όμως άλλος ΝΟΜΙΜΟΣ τρόπος να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση! Ολα αυτά μπορούν να γίνουν είτε με λαική Επανάσταση ή Αντάρτικο Πόλεων, που μπορούν να οδηγήσουν στο χάος και στην τελική καταστροφή είτε με την ίδρυση ενός Κινήματος, που στόχο θα έχει, με δημοκρατικές διαδικασίες, την ανατροπή μιας σάπιας καθεστωτικής αντίληψης και τη δημιουργία μιας νέας, που να βασίζεται στον πατριωτισμό μας, την αλλαγή της νοοτροπίας μας, στη βαθιά μας προσήλωση στους Δημοκρατικούς θεσμούς και στα οράματά μας για ένα καλύτερο αύριο. Για να γίνουν όλα αυτά πράξη, χρειάζεται η συμβολή της νέας Γενιάς, των Νέων Ελλήνων, που θα δημιουργήσουν τη Νέα Ελλάδα, όπως την ονειρεύονται.

Οι εκλογές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, όπως επαγγέλονται οι πολιτικοί απατεώνες και προδότες του παλαιοκομματισμού. Οι εκλογές ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ απο μια απίστευτη οικονομική, πολιτική και κυρίως, ΗΘΙΚΗ χρεωκοπία!

Είναι καιρός λοιπόν να τελειώνουμε με τη δήθεν «Μεταπολίτευση» να βγάλουμε το κεφάλι από το δύσοσμο βόθρο της και να ανασάνουμε ελεύθερα,  γυρνώντας πίσω, στον Ιούλιο του 1974. Από εκεί να αρχίσουμε ξανά για να ξαναχτίσουμε μια δημοκρατία γνήσια και νόμιμη, όχι προσχηματική, όχι αυθαίρετη.

 

Με θεμέλια στέρεα και βαθιά στη γη μας αλλά και ανοιχτούς ορίζοντες στην οικουμένη.

Με την ανεξόφλητη οφειλή μας προς την Κύπρο (Πηγή της μεταπολιτευτικής μας ελευθερίας), ως πρώτο χρέος, να οικοδομήσουμε μια νέα εξωτερική πολιτική με γνώση ποιος είναι ο διαρκής ιστορικός μας εχθρός.

Με μια νέα αποχουντοποίηση στο εσωτερικό: Αυτή τη φορά εναντίον όσων κυβέρνησαν μετά το 1974 και οδήγησαν τη χώρα μας στη χρεωκοπία και την ηθική εξαθλίωση.

Με ένα νέο Σύνταγμα ακέραια δημοκρατικό, με εκκαθάριση του κομματικού συστήματος.

Με την τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσιλόγων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.

Με τη παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας, με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου.

Προτάσεις θα υπάρξουν πολλές σε αυτή τη πορεία που χαράσσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ας ξεκινήσουμε από εδώ, απο τούτο εδώ το ραντεβού μας, και όλοι μαζί οι Ελληνες, θα πετύχουμε Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ!

Η χώρα χρειάζεται ΝΕΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Μεταπολίτευση, καινούργιο εξ υπαρχής Σύνταγμα, νέα νοοτροπία απο όλους μας, σύχρονη αντίληψη, πέρα απο μικροκομματισμούς και ιδιοτελή πελατειακά συμφέροντα.

Η καταστροφή που μόλις αρχίζουμε να βιώνουμε, νομοτελειακά επερχόμενη, είναι και η μεγάλη μας, μάλλον τελευταία, ιστορική ευκαιρία.

Η Ιστορία επιφύλαξε σε εμάς τους απλούς πολίτες αυτό το προνόμιο και την ευθύνη να ενσαρκώσουμε σε πράξη αυτη την  ευκαιρία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

Ελάτε λοιπόν μαζί μας, ελάτε να επικυρώσουμε όλοι μαζί το τέλος της σαπίλας και του παλαιοκομματισμού!

Η Ιδρυτική Επιτροπή

 

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΚΤΩΡ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΙΔΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Αθήνα, Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52 στον Ημιόροφο

 

 

 

 

 

 

 

Go to top