Περί λαθρομετανάστευσης

Μέσα στον ορυμαγδό της ανέχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας, της ανασφάλειας και άλλων πολλών «ευεργετημάτων» του νοσηρού υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που γνωρίζει η Ελληνική κοινωνία, όλοι φαίνεται πως έχουν ξεχάσει πως η πατρίδα μας έχει αρχίσει να εγκαταλείπεται από τους νέους ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται αμείωτη η εισαγωγή των λαθρομεταναστών, οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες είτε

μετατρέπονται σε Έλληνες πολίτες είτε χρησιμοποιούνται στην μαύρη εργασία ως πάμφθηνα εργατικά χέρια, πιέζοντας οικονομικά ακόμη περισσότερο και αυξάνοντας με θεαματικούς ρυθμούς την ανεργία στους γηγενείς κατοίκους της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, η τρομακτική αύξηση της εγκληματικότητας εκ μέρους των λαθρομεταναστών, η οποία συνήθως είναι σε βάρος των γηγενών Ελλήνων, αποκρύπτεται εντέχνως από τα αστυνομικά δελτία και από τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ.

Η Νέα Ελλάδα, γνωρίζοντας το μείζονος σημασίας πρόβλημα, συμπάσχοντας με όλους τους Έλληνες πολίτες, αλλά και πιστεύοντας πως πρέπει να σταματήσει άμεσα η –μέσω ΜΚΟ- αλλαγή του πληθυσμιακού χάρτη της χώρας, υπενθυμίζει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, υπουργούς, κυβερνητικά στελέχη και κρατικούς υπαλλήλους, πως συμμετέχουν σε ένα έγκλημα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος και ως εκ τούτου αμέσως μετά την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας των πολιτών, θα βρεθούν ενώπιον των ποινικών ευθυνών τους.

Η Νέα Ελλάδα, χωρίς να ξεχνά πως οι περισσότεροι εκ των λαθρομεταναστών είναι κυνηγημένοι και βασανισμένοι άνθρωποι, δεν μπορεί να ξεχάσει πως και οι Έλληνες πολίτες είναι επίσης άνθρωποι. Πρώτο μέλημα, λοιπόν, είναι η συνέχιση της Ελλάδας και των Ελλήνων και όχι άλλων λαών. Όποιος δεν το κατανοεί, ας τολμήσει μία αντικειμενική ματιά στα υπόλοιπα κράτη και στις πολιτικές τους περί εισαγωγής λαθρομεταναστών, αλλά και στις πολιτικές στήριξης των γηγενών κατοίκων τους.

Οι λαθρομετανάστες πρέπει να παραδοθούν άμεσα στις πρεσβείες τους που βρίσκονται στην χώρα μας, ενώ θα πρέπει ο Ελληνικός στρατός να αναλάβει τις πραγματικές του υποχρεώσεις στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας. Θα πρέπει, επίσης, να γίνει αυστηρότατος έλεγχος σε όσους λαθρομετανάστες έχουν ήδη αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια ή υπηκοότητα, ενώ θα πρέπει να θεσμοθετηθούν σειρά μέτρων για την απόκτηση της Ελληνικής υπηκοότητας. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να επιτρέπουμε την αλλαγή του πληθυσμιακού χάρτη, εις βάρος των πραγματικών Ελλήνων.

Τέλος, σε όσους αντιμετωπίζουν το θέμα της λαθρομετανάστευσης "προοδευτικά", με την φράση «όπου γης, πατρίς», τους προκαλούμε να αλλάξουν οι ίδιοι την γη που διαμένουν. Είμαστε βέβαιοι πως εάν πιστεύουν όσα λένε, δεν θα νιώσουν άσχημα εάν μετακινηθούν και ζήσουν σε κάποια άλλη χώρα, αφού η λέξη πατρίδα γι αυτούς «δένει» μόνο με αυτό που πατάνε και τίποτε άλλο. Αρκετούς λαθρο-έλληνες ανέχτηκε αυτή η χώρα.

 

 

 

 

 

 

Go to top