Προσκλητήριο αγώνα

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ελληνίδες, Έλληνες, Φίλες και Φίλοι,

Ήλθε η ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού, ήλθε η ώρα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανοίξτε το δρόμο, να διώξουμε τους ψευταράδες και τους κλεφταράδες.

Ανοίξτε το δρόμο, για μια νέα πορεία της χώρας, μιας πορείας με κοινωνική αλληλεγγύη, με ανάπτυξη, με εργασία για όλους, με κοινωνική πρόνοια και με ασφάλεια. Για να ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.

 Ανοίξτε το δρόμο, για να αφαιρέσουμε την εξουσία από αυτούς που την κατέχουν σήμερα παράνομα, για να την πάρει ο κυρίαρχος λαός που αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο, για ειρήνη, για ατομική και εθνική αξιοπρέπεια, για εθνική περηφάνια, για εθνικό φιλότιμο.

Ανοίξτε το δρόμο, για να παραμερίσουμε αυτούς που αγωνίζονται και αγωνιούν για τις καρέκλες τους και για τα αξιώματα τους, για να έλθουν οι νέοι άνθρωποι του μόχθου και του ιδρώτα, για να υπηρετήσουμε όλοι μαζί την πατρίδα και τον Έλληνα Πολίτη μέσα από ιδέες και από αρχές με νέο ήθος και νέο ύφος.

Ανοίξτε το δρόμο, να θέσουμε στο περιθώριο τους τυχοδιώκτες και τα λαμόγια που πρόδωσαν τα οράματα και τις προσδοκίες του λαού. Αυτούς που υποθήκευσαν το μέλλον της πατρίδας, αυτούς που ξέχασαν τους απλούς και μη προνομιούχους και  διεπλάκησαν με τους έχοντας και κατέχοντας, λεηλατώντας το δημόσιο πλούτο.

Ανοίξτε το δρόμο, για να μπούνε στη φυλακή οι προδότες, που κατέβασαν την ελληνική σημαία και είπαν ότι την πήρε ο άνεμος και ευχαριστούσαν τους εντολοδόχους τους από του βήματος της βουλής των Ελλήνων.

Ανοίξτε το δρόμο, να μπούνε στη φυλακή οι επίορκοι, αυτοί που έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στο Χρηματιστήριο, τα λεφτά των Ελλήνων Πολιτών με τα δομημένα ομόλογα και χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτοί που λεηλάτησαν και κατασπατάλησαν τον δημόσιο πλούτο, οδηγώντας τη χώρα στη χρεωκοπία και το λαό στην απόγνωση.

Ανοίξτε το δρόμο, να ανατρέψουμε αυτούς που καταδίκασαν σε λιτότητα χωρίς ημερομηνία λήξης τον Ελληνικό Λαό. Αυτούς που συρρίκνωσαν την παραγωγική βάση της χώρας, που αφελλήνισαν την ελληνική οικονομία, που οδήγησαν τους μισούς Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας και τους υπόλοιπους σε απόγνωση.

Ανοίξτε το δρόμο, να σταματήσει η διακυβέρνηση της χώρας κληρονομικώ δικαίω από τους Γιωργάκηδες, τους Κωστάκηδες και όλους του τυχοδιώκτες και τυχάρπαστους που το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το συμφέρον των Ελλήνων Πολιτών και της Πατρίδας.

Ανοίξτε το δρόμο, να στείλουμε εκεί που τους πρέπει, αυτούς που επί 36 ολόκληρα χρόνια κοροϊδεύουν ολόκληρο το Λαό, διαπράττοντας εγκλήματα σε βάρος του και σε βάρος της πατρίδας.

Ανοίξτε το δρόμο, να στείλουμε στη φυλακή αυτούς που παράνομα και αντισυνταγματικά υπέγραψαν το κατάπτυστο μνημόνιο.

Ανοίξτε το δρόμο, να στείλουμε στην ανεργία τους πολιτικούς απατεώνες που 36 ολόκληρα χρόνια, υπόσχονταν στο Λαό, λαγούς με πετραχήλια και μετά δεν τους γνώριζαν. Αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είναι ανεπάγγελτοι και λεηλάτησαν τον  μόχθο και τον ιδρώτα του λαού, ξεπούλησαν τον εθνικό πλούτο και οδήγησαν τη χώρα σε δραματικά αδιέξοδα. Αυτούς που έχουν οδηγήσει την πλειοψηφία των νέων στην ανεργία, στην φτώχεια, την απελπισία, την απογοήτευση, τα ναρκωτικά.

Ανοίξτε το δρόμο, στους νέους, στα παιδιά του Λαού, στο γιό και στη κόρη του εργάτη, του επαγγελματία, του υπάλληλου, του αγρότη, του αγωγιάτη, που έχουν πορεία συνέπειας προσφοράς και δημιουργίας. Που ξέρουν τι θα πει δουλειά, τι θα πει φτώχεια, τι θα πει ιδρώτας, τι θα πει ανέχεια, τι θα πει ανεργία.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα σας κάνουμε περήφανους, γιατί τολμούμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να σας λέμε την αλήθεια, με όραμα, με κοινωνική ευαισθησία, με αγάπη και με κέντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη, με την καρδιά μας γεμάτη από ΕΛΛΑΔΑ και απεριόριστη αγάπη για την πατρίδα. Γιατί εμείς ξέρουμε να χτίζουμε και όχι να γκρεμίζουμε, ξέρουμε να δημιουργούμε και όχι να τρώμε από τα έτοιμα. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για το Λαό και την Πατρίδα. Η καρδιά μας είναι πλημμυρισμένη από ΕΛΛΑΔΑ και αγάπη για τον άνθρωπο.

Ανοίξτε το δρόμο, και ΜΑΖΙ θα χτίσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Την ΕΛΛΑΔΑ των ονείρων μας, την ΕΛΛΑΔΑ των οραμάτων μας, την ΕΛΛΑΔΑ των προσδοκιών μας, την ΕΛΛΑΔΑ των παιδιών μας, την ΕΛΛΑΔΑ που αγαπάμε. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ έχει ανάγκη από ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και όχι από τυχοδιώκτες άβουλους διαχειριστές, εντολοδόχους και υπαλλήλους πολυεθνικών εταιρειών. Όλες οι πατριωτικές δυνάμεις μαζί ενωμένες πρέπει να δώσουν τον αγώνα κατά των τραπεζιτών και των παγκόσμιων τοκογλύφων, που πιστεύουν ότι αυτοί μπορούν να  καθορίζουν τις τύχες των λαών.

Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ, που ο ΛΑΟΣ θα είναι κυρίαρχος και όχι κυριαρχούμενος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο ο δρόμος της συνείδησης και του καθήκοντος. Ο δρόμος που οφείλουμε να ακολουθήσουμε απέναντι στα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές, απέναντι στην πατρίδα μας.

Δεν νομιμοποιούμαστε και δεν δικαιούμαστε να παραδώσουμε μικρότερη ΕΛΛΑΔΑ από αυτή που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, μετά από αγώνες και θυσίες, αλλά αντίθετα θα πρέπει να αγωνιστούμε για μια ΕΛΛΑΔΑ όπως την οραματίστηκαν μεγάλοι εθνικοί ηγέτες, αλλά και διαμορφώθηκε μέσα από διεθνείς συμβάσεις απαιτώντας την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων των διεθνών οργανισμών και του διεθνούς δικαίου.

Ανοίξτε το δρόμο, για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 

Φίλες και φίλοι, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ,

Η πατρίδα μας καλεί στις επάλξεις του αγώνα για μια ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ που να ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο όπου θα λάβει χώρα η προσυνεδριακή συνάντηση για την πανηγυρική ενημέρωση όλων των Ελλήνων, της ιδρυτικής διακήρυξης , των θέσεων και αρχών μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2011

 

 

 

 

Go to top